Erzsébet
1 °C
4 °C

Reggeli hírek: Filmen esik egymásnak Batman és Superman

2007.10.07. 11:59

Lindsay Lohan kijött az elvonóról, és állítólag már ebben a hónapban elkezdhet forgatni a Dare to Love Me című romantikus drámában, ami egy tangóénekes útját dolgozza fel Buenos Airestől Párizsig. Lohan vagy a főszereplő első szerelmét játszhatja, egy dél-amerikai kurvát, akit lelőnek, vagy azt a nőt, aki Párizsban megváltoztatja az énekes életét, de már azon sem lepődnénk meg, ha valami kisebb falatot szánnának neki. A huszonegy éves színésznő ebben az évben már harmadjára járta meg az elvonót, miután összetört egy autót, többször letartóztatták, és még a sztriptízfilmje, az I Know Who Killed me is megbukott. (via perez hilton)


A Justice League-mozi a most kiszivárgott infók szerint a szuperhőscsapat eredettörténetét mutatja majd be, és gigantikus párharcok várhatók Batman és Superman, meg Superman és Wonderwoman között. A filmben fontos szerepet kap egy Maxwell Lord nevű üzletember, aki a háttérből manipulálja a szuperhősöket, és kiborghadseregével képes átvenni az irányítást az emberek felett. (via slashfilm)

Bár a Halo moziverziójának előkészítése már tavaly elakadt, még sokan bíztak abban, hogy megfilmesítik az egyik legnépszerűbb lövöldözős (konkrétan FPS) játékot, amiből már több mint húszmilliót adott el a Microsoft. A projektre Peter Jackson által kijelölt fiatal rendező most viszont minden reményt eloszlatott: „A Halo-film teljesen bedöglött – mondta egy interjúban Neill Blomkamp. – Két stúdió dolgozott a filmen, a Fox és a Universal, de nem jöttek ki egymással." Bár a rendező a Halo 3 játék megjelenésével egy időben összerakott pár kisfilmet, ami újra felélesztette a rajongók reményeit, most azt is elmondta, hogy ezek mindössze a játék promójához készültek. (via ign)

 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?