Reggeli hírek: Ben Stiller nagyot bukott

2007.10.08. 09:50
Ben Stiller legújabb filmje, a Heartbreak Kid elhasalt a hétvégén Amerikában, csak 14 millió dollárt hozott. Még a Rock-kal készült Game Plan is jobban futott a második hetében. Ben Stiller tavalyi bemutatója, az Éjszaka a múzeumban 30,4 millió dollárt hozott, míg a korábbi Apádra ütök 46 milliót. 1999 óta ez volt a legrosszabb októberi hétvége.

Kamu volt Sarah Jessica Parker házassága, és Kristin Davis, azaz Charlotte nagy terhespocija. A legfrissebb pletyók szerint ezek a Szex és New York-filmben csak a szereplők álmaiban jelennek meg. A készítők meg nyilván dörzsölik a tenyerüket, miután a
média azonnal ráugrott a sztorikra, és folyamatosan izgalomban tartották a potenciális nézőket. (via perez hilton)

A Speed Racer-ben a Wachowski-testvérek animálják susan Sarandont, aki leforgatta a jeleneteit. A Mátrix alkotói, Larry és Andy Wachowski rendezik saját forgatókönyvükből a Speed Racer című 1960-as anime-sorozat feldolgozását. A nagyjátékfilm követi a sorozat eseményeit: a fiatal autóversenyző, Speed folyamatosan a dicsőségért küzd Match 5 nevű csodajárgányával legnagyobb ellenfele, Racer X ellen. (via Rotten Tomatoes)

És végül itt van a Rambo-film plakátja (via Slashfilm), amiről közben kiderült, hogy kamu.