Judit
2 °C
7 °C

Reggeli hírek: Ben Stiller nagyot bukott

2007.10.08. 09:50
Ben Stiller legújabb filmje, a Heartbreak Kid elhasalt a hétvégén Amerikában, csak 14 millió dollárt hozott. Még a Rock-kal készült Game Plan is jobban futott a második hetében. Ben Stiller tavalyi bemutatója, az Éjszaka a múzeumban 30,4 millió dollárt hozott, míg a korábbi Apádra ütök 46 milliót. 1999 óta ez volt a legrosszabb októberi hétvége.

Kamu volt Sarah Jessica Parker házassága, és Kristin Davis, azaz Charlotte nagy terhespocija. A legfrissebb pletyók szerint ezek a Szex és New York-filmben csak a szereplők álmaiban jelennek meg. A készítők meg nyilván dörzsölik a tenyerüket, miután a
média azonnal ráugrott a sztorikra, és folyamatosan izgalomban tartották a potenciális nézőket. (via perez hilton)

A Speed Racer-ben a Wachowski-testvérek animálják susan Sarandont, aki leforgatta a jeleneteit. A Mátrix alkotói, Larry és Andy Wachowski rendezik saját forgatókönyvükből a Speed Racer című 1960-as anime-sorozat feldolgozását. A nagyjátékfilm követi a sorozat eseményeit: a fiatal autóversenyző, Speed folyamatosan a dicsőségért küzd Match 5 nevű csodajárgányával legnagyobb ellenfele, Racer X ellen. (via Rotten Tomatoes)

És végül itt van a Rambo-film plakátja (via Slashfilm), amiről közben kiderült, hogy kamu.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?