Reggeli hírek: Hasselhoff kígyója és 50 mell

2007.10.09. 09:58
Örömteli hír: David Hasselhoff kapta meg az Anaconda 3.- The Offspring egyik főszerepét. Egy milliárdos felbérli a hatalmas német baywatch-fiút, hogy kapja el a hatalmas óriáskígyót, amivel esetleg meg lehet gyógyítani a halálos beteget. Mi nagyon várjuk ezt a zseniális filmet. (via iesb)



A Frank Millere rendezte Spirit című szuperhősös filmben semmit nem bíznak a véletlenre: Scarlett Johansson, Eva Mendes mellé leigazolták a Spanglish-ból ismert, Paz Vegát, aki szinte már a szegények Penelope Cruza, valamint a Sin Cityben megjegyzett Jaime Kinget. Jó nők, jó nők! (via Cinematical)

Wesley Snipes elkészítheti A harc mestere (The Art of War) folytatását, biztos belelkesült a Bourne- és Bond-sikereken. Az ügynökös, menekülős sztorit kevésbé várjuk, mint a Spike Lee-filmet. (via Cinematical)

A listáknál nincs jobb dolog az interneten, ezt bizonyítja a Film Threat is, ami összegyűjtötte a filmtörténet 50 legjobb mellét. Az öncélú macsóskodás mellett fontos megemlíteni, hogy ezzel próbálnak meg segíteni az Amerikai Rák Társaságnak. Néhány név: Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Raquel Welch, Marilyn Monroe, Ursula Andress, Brigitte Bardot, Monica Bellucci, Rosario Dawson és persze Scarlett Johansson. Mai kérdéseink: ki lenne a magyar bajnok? Ki maradt le a listáról?