Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Reggeli hírek: Hasselhoff kígyója és 50 mell

2007.10.09. 09:58
Örömteli hír: David Hasselhoff kapta meg az Anaconda 3.- The Offspring egyik főszerepét. Egy milliárdos felbérli a hatalmas német baywatch-fiút, hogy kapja el a hatalmas óriáskígyót, amivel esetleg meg lehet gyógyítani a halálos beteget. Mi nagyon várjuk ezt a zseniális filmet. (via iesb)A Frank Millere rendezte Spirit című szuperhősös filmben semmit nem bíznak a véletlenre: Scarlett Johansson, Eva Mendes mellé leigazolták a Spanglish-ból ismert, Paz Vegát, aki szinte már a szegények Penelope Cruza, valamint a Sin Cityben megjegyzett Jaime Kinget. Jó nők, jó nők! (via Cinematical)

Wesley Snipes elkészítheti A harc mestere (The Art of War) folytatását, biztos belelkesült a Bourne- és Bond-sikereken. Az ügynökös, menekülős sztorit kevésbé várjuk, mint a Spike Lee-filmet. (via Cinematical)

A listáknál nincs jobb dolog az interneten, ezt bizonyítja a Film Threat is, ami összegyűjtötte a filmtörténet 50 legjobb mellét. Az öncélú macsóskodás mellett fontos megemlíteni, hogy ezzel próbálnak meg segíteni az Amerikai Rák Társaságnak. Néhány név: Elizabeth Taylor, Sophia Loren, Raquel Welch, Marilyn Monroe, Ursula Andress, Brigitte Bardot, Monica Bellucci, Rosario Dawson és persze Scarlett Johansson. Mai kérdéseink: ki lenne a magyar bajnok? Ki maradt le a listáról?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?