Reggeli hírek: Uma Thurman a sírba visz!

2007.10.12. 10:12
  • Két éve követte és zaklatta Uma Thurmant az a férfi, akit most hűvösre tett a New York-i rendőrség. A begőzölt rajongó a szokásos fenyegések mellett („Ha még egyszer más férfival látlak, véget vetek az életemnek.”) kreatív alkotásokat is bevetett a reménytelen küzdelemben. Egyik karikatúrájában egy borotva élén sétál, miközben Uma a sírját ássa. (via Celebrity Nation)
  • Kirsten Dunst utál akciófilmekben játszani. „Egész nap egy lakókocsiban ülsz, és semmi dolgod. Korán reggel oda kell érni, felöltöztetnek, kisminkelnek, az alapozó egész nap rohad az arcodon, és az egész baromi unalmas – panaszkodott Pókember szívszerelme. – Mindig van egy rakás akciójelenetem, de azokat sem szeretem.” (via Hollywoodrag)


  • Néha magunk is kifogunk egy-egy bal lábbal kelt színészt, most a Time Out magazin újságírója szívta meg Joaquin Phoenixszel. „Nem tudom miért fontos az, hogy hogyan készülünk a szerepeinkre. Ez a kibaszott munkánk!" – kelt ki magából váratlanul a színész, miután feltették neki a szokásos kérdést, majd odavágottt egy sértést („Most el kéne ájulnom attól, hogy felkészült az interjúra?”), és lecsapta a telefont. Amerikában ma mutatják be a We Own the Night című krimit, amiben egy New Yorki-i bártulajdonos testvérével kezd ki a helyi orosz maffia. Phoenix főszerepet játszik, úgyhogy valószínűleg agyára ment a nagy sajtóérdeklődés. (via dlisted)
  • 2000 mozinézőt kérdezett meg a MovieTickets.com, és felállították 2008 legjobban várt filmjeinek a listáját. A mezőnyt az Indiana Jones és a Kristálykoponya vezeti. Az élbolyba került az új Batman-mozi, a Narnia folytatása, és meglepetésre a Nemzet aranya második része a harmadik helyre került. A teljes húszas lista itt olvasható. Tom Cruise nácis filmje a sok médiaszereplés ellenére nincsen sehol, a Wachowskik Speed Racere méltatlanul alulra csúszott, és hová tűnt Harry Potter? Ti melyik premierre gyúrtok? (via Slashfilm)