Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Levágott ujjakkal házalt a forgatókönyvíró

2007.10.13. 16:25
Furcsa csomagot küldött A Gyűrűk Urát is gyártó New Line produkciós igazgatójához egy elkeseredett szerző, aki a forgatókönyvére próbálta felhívni a figyelmet. A meglepetés viszont jóval nagyobbat szólt, mint azt a feladó eltervezte, szól a hét filmes pletykája.

Az alkalmazottak egy mellékelt levél miatt fogtak gyanút, ami egy őrült pszichopata vallomásának tűnt. A stúdió azonnal telefonált a rendőrségre, és a kiküldött bombaszakértők egy hordozható röntgenfelszeréssel világították át a küldeményt. Amikor meglátták benne a levágott ujjakat, az egész épületet kiürítették. A nagy felhajtás végére aztán kiderült, hogy mindössze néhány műanyag ujjról van szó.

A stúdió egyik dolgozója azt mondja, hogy a feladó a figyelemkeltő akcióval egy forgatókönyvet próbált eladni a New Line-nak. A Defamer blog szerzői más forrásból úgy tudják, hogy egy Jane Austen-adaptációról van szó, bár furcsa lenne, ha egy romantikus leányregényhez valaki horrorelemekkel  próbálná meghozni egy gyártó gusztusát. Annyi biztos, hogy a kreatív pitchinget a stúdió vezetője, Toby Emmerich, a legkevésbé sem értékelte. (via Defamer)