Szilárda
2 °C
7 °C
Index - In English In English Eng

Levágott ujjakkal házalt a forgatókönyvíró

2007.10.13. 16:25
Furcsa csomagot küldött A Gyűrűk Urát is gyártó New Line produkciós igazgatójához egy elkeseredett szerző, aki a forgatókönyvére próbálta felhívni a figyelmet. A meglepetés viszont jóval nagyobbat szólt, mint azt a feladó eltervezte, szól a hét filmes pletykája.

Az alkalmazottak egy mellékelt levél miatt fogtak gyanút, ami egy őrült pszichopata vallomásának tűnt. A stúdió azonnal telefonált a rendőrségre, és a kiküldött bombaszakértők egy hordozható röntgenfelszeréssel világították át a küldeményt. Amikor meglátták benne a levágott ujjakat, az egész épületet kiürítették. A nagy felhajtás végére aztán kiderült, hogy mindössze néhány műanyag ujjról van szó.

A stúdió egyik dolgozója azt mondja, hogy a feladó a figyelemkeltő akcióval egy forgatókönyvet próbált eladni a New Line-nak. A Defamer blog szerzői más forrásból úgy tudják, hogy egy Jane Austen-adaptációról van szó, bár furcsa lenne, ha egy romantikus leányregényhez valaki horrorelemekkel  próbálná meghozni egy gyártó gusztusát. Annyi biztos, hogy a kreatív pitchinget a stúdió vezetője, Toby Emmerich, a legkevésbé sem értékelte. (via Defamer)