Reggeli hírek: Angelina Jolie-t diliházba zárják, de megvan a t.A.T.u-film előzetese

2007.10.17. 10:07
  • Végre! Négyperces részlet a Finding t.A.T.u. című filmből, amiben egy amerikai és egy orosz rajongó lány egymásra talán az interneten, majd egymásba szeretnek, végül egy sötét, drogos világba csúsznak bele, és még egy gyilkossághoz is közük lesz. Ferrarival száguldoznak, csókolóznak, érzelmesen néznek egymásra és persze énekelnek is. Az előzetes alapján látványos leszbikus akciómusicalt vizionálunk.


  • A hobbit című Gyűrűk ura-folytatást a pletykák szerint nem Peter Jacksonra, hanem Sam Raimire, a Pókember-trilógia rendezőjére bízná a New Line Cinema. A rendező egy interjúban elárulta, szerinte nem jó ötlet ez: nála nincs nagyobb Peter Jackson-rajongó, és inkább ezt is neki kellene készítenie. (via Rotten Tomatoes)

  • John Malkovich is csatlakozott Clint Eastwood legújabb filmjéhez, a Changelinghez, aminek főszerepét Angelina Jolie alakítja. A színésznő egy olyan anyát alakít az 1920-as években, akinek eltűnt fia helyett egy másikat adnak vissza, és amikor jelzi a hibát, gyorsan elmegyógyintézetbe zárják. Később kiderül, hogy gyilkosság áldozata lett a gyerek és még a kamugyerek is bevallja, hogy semmi köze a nőhöz. Angelina Jolie karaktere ezután lebuktat rendőröket, politikusokat is. (via Cinematical) Kép is a héten jelent meg a forgatásról:


  • Íme egy hosszú részlet (haha) az új Batmanből, a Dark Knight-ból. Christopher Nolan nagyon jó, csak ennyit jegyeznénk meg. (via Cinematical)