Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hitchcock madarai Naomi Wattsot tépik

2007.10.19. 09:43
  • Matt Damon lát esélyt a Bourne-sorozat folytatására, pedig korábban azt nyilatkozta, kiöregedett az amnéziás ex-ügynökből egyszemélyes darálógéppé átváltozott ügynök szerepéből. "Paul Greengrass és én még nem temettük el végleg a karaktert" - idézi a malacarcú színész szavait az AP. Nem csoda, a 130 millió dollárból készült Bourne-ultimátum, amire jövő héttől végre már mi is jegyet válthatunk, augusztus 3. óta 226 milliós bevételt produkált. Azért reméljük, hogy a producerek nem lövik lábon a háztetőkön ugráló, identitás-zavaros mesterlövész mítoszát egy Bourne-Bond crossoverrel. (via joblo.com)
  • Naomi Watts a King Kong után újabb, gyilkos állatokat felvonultató klasszikusban szerepelhet: Hitchcock madarai tépik majd le fölsőjét. A Melanie Griffith anyjával, Tippi Hedrennel készült 1963-as thriller remake-jét a Casino Royale rendezője, Martin Campbell vezényli le. A forgatókönyvet Paul Harris Boardman és Scott Derrickson írják, a produceri teendőket a tervek szerint Michael Bay cége, a Platinum Dunes intézi. Bemutató 2009-ben. (via joblo.com)
  • Az Akadémia visszadobta Ang Lee új filmjét az idegennyelvű Oscar-versenyből. Tajvan nevezését azért nem fogadták el, mert a tajvani-amerikai koprodukcióban forgatott Lust, Cautionban túl kevés hazai filmes dolgozott. (via E! Online)