Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Az új Star Trek film első fake fotói

2007.10.22. 20:34

A rajongók nem várták meg J.J Abrams hivatalos képeit a tizenegyedik Star Trek-mozi szereplőgárdájáról, összehozták maguk az Enterprise új legénységét. Az önjelölt photoshop-mágusok úgy tűnik, lelkesedéssel pótolták a szakértelmet (Zachary "Sylar" Quinto úgy néz ki ebben a kék egyenruhában, mint egy jóllakott napközis, akit a sarokba állítottak, mert a második emeleti ablakból köpködött). A teljes galéria itt található.

Trekker legyen a talpán, aki fejből tudja az új Enterprise legénységet: Kirk kapitánnyal kapcsolatban szóba hozták már Matt Damont, jelenleg Chris Pine esélyes arra, hogy a parancsnoki hídon állva fürkéssze a végtelen űrt, és kaidja a tűzparancsot, ha támadnak a klingonok. A rendező Uhura hadnagy szerepére Zoe Saldana-t kérte föl, akit az első Karib-tenger kalózaiban láthattunk női kapitányként. Leonard Nimoy, aki évtizedeken át alakította a hegyesfülű Spockot, kapott egy kisebb szerepet a filmben. Az "eredeti Kirk kapitány", William Shatner viszont már nem utazhat az Enterprise-on. (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?