Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nicole Kidman plusz kilókért harcol

2007.10.22. 11:55
A 40 éves ausztrál színésznő az elmúlt hetekben 4,5 kilót hízott legújabb filmje, a The Reader kedvéért. Ráadásul a következő hetekben meg kell dupláznia ezt a súlynövekedést, hogy megfeleljen új szerepének, írta a Mail on Sunday vasárnapi brit lap. Hízókúrája keretében Kidman minden nap fehérje dús turmixokat iszik, és szinte csak tésztákat, kenyeret, pudingot, csokoládét eszik.

A Stephen Daldry rendezésében készülő film Bernhard Schlink önéletrajzi regényének adaptációja, ami a második világháború utáni Németországban játszódik. Egy 15 éves fiú, Michael Berg történetét meséli el, aki egy idősebb asszonnyal bonyolódik szerelmi viszonyba. A német hatóságoknál szeptemberben nagy felháborodást keltett, hogy a The Reader stábja a Sachsenhausen-i lágerban akart felvenni néhány szenvedélyes jelenetet.
(MTI-Panoráma)