Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Stallone Rambo 5-öt és Poe-filmet akar

2007.10.22. 09:59
  • Ryan Gosling faképnél hagyta Peter Jacksont és csapatát, egy nappal a Lovely Bones forgatásának kezdete előtt. A Gyűrűk Ura rendezője Mark Wahlberget szerződtette főszereplőnek. A hirtelen távozás okáról még nem sokat tudni (a Variety forrása szerint a színész és a rendező nem ugyanúgy gondolkodott a közös munkáról), Gosling ráadásul végig lelkiisimeretesen készült a szerepére, a film kedvéért felszedett 10 kilót, és még szakállat is növesztett. Az Alice Sebold regényéből készülő Lovely Bones narrátora egy 14 éves lány, akit brutálisan meggyilkoltak, és a Mennyországból nézi végig, ahogy az anyja (Rachel Weisz) összeroppan, az apja (Mark Wahlberg) pedig bosszúhadjáratot indít a halála miatt. (via slashfilm)
  • Stallone a negyedik Rambo-film mellé egy ötödiket is örömmel leforgatna. A Rambo V  történetvázát a negyedik rész egyik elvetett forgatókönyve alkotná, amiben a fejkendős vietnámi veterán azért géppuskázza le fél Ázsiát, mert néhány gonosz kultista elrabolta a lányát. A nem túl eredeti folytatás sorsa természetesen attól függ, hogyan szerepel a mozipénztáraknál a januárban startoló Rambo. (via cinemablend)