Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Ben Affleck új filmje gyengén indult

2007.10.23. 00:28
Az új filmek közül csak a 30 Days of Night című vámpírfilm tarolt rendesen a tengerentúlon 15,9 milliós bevétellel az elmúlt hétvégén. A dobogón egyébként ezt két hipergyenge film követi: a Janet Jackson szereplésével készült Why Did I Get Married? és a The Comebacks sportfilm. Meglepően jól szerepelt még a 3D-s Karácsonyi lidércnyomás.

Visszatérve a premierekre: Ben Affleck rendezése, a Gone Baby Gone című krimi csak 5,5 millió dollárt hozott, hiába szerepeltette benne a színész-rendező az öccsét Casey Afflecket és magánynomozópáros másik tagjaként a Mission: Impossible III-ból is ismert Michelle Monaghant. A film Dennis Lehane regénye alapján készült, akár a Titokzatos folyó, csak itt egy elveszett kislány után kutatnak, és az IMDb-n 8,5 pontot kapott a 10-ből, ami nem rossz.

A Jake Gyllenhaal és Reese Witherspoon-os Rendition is gyengén szerepelt, 4,2 milliót szerzett. A toplista végén jöttek persze az igazi hasalások: Susanne Bier első amerikai filmje, a Things We Lost in the Fire és a Sarah Landon and the Paranormal Hour. (via Guardian)

 

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!