Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Horror: Chucky is visszatér

2007.10.23. 15:39
Utoljára 2004-ben nyúltak a Gyerekjáték című horrorhoz, most a korábbi filmek producere, David Kirschner jelentette be, hogy a 88-as első részből remake-et készítenek. A rendezést a gyilkos baba szellemi atyjára, Don Mancinire bíznák, aki társíróként jegyzi a horrorsorozat minden darabját. Bár az eredeti forgatókönyvre támaszkodnak, pár új csavart is beépítenek. Chucky-t viszont most is egy igazi bábu játssza majd, mint a húsz évvel korábbi verzióban. (via Schock Till You Drop)


A kulthorrorok feltámadása ezzel nem áll meg, miután hat éve rendezői változatban húztak le még egy bőrt Az ördögűzőről, most a remake is valóra válhat. A hírt egy scififesztiválon dobta oda a közönségnek Linda Blair, akit 73-ban szállt meg a vásznon az ördög. A lassan ötvenéves színésznő azóta nagyjából eltűnt a süllyesztőben, és most állítólag cseppet sem örült az új feldolgozásnak. (via The Movie Blog)