Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Reggeli hírek: Mel Gibson és James Cameron háza is ég

2007.10.23. 10:45
  • Miután Anthony Hopkins megerősítette, hogy ő játssza a farkasembermaszkos Benicio del Toro apját a The Wolf Man című horrorban, az angol színész újabb lenyűgöző szerepet fogott. A Psycho forgatását feldolgozó Alfred Hitchcock Presents című filmben a brit színész a suspense-mestert alakítja, és ebben a videóban egy kis ízelítőt is ad. (via MTV movies blog)

  • Már több mint hatszáz ház égett le a dél-Kaliforniában kitört erdőtűzben, eddig állítólag Mel Gibsont, Sean Pennt, James Cameront és Cindy Crawfordot kellett kimenekíteni az otthonából. A lángok által veszélyeztetett Malibuban lakik még többek között Jennifer Aniston, Bill Murray, Goldie Hawn, Jeff Bridges, Courteney Cox és Tom Hanks is, de róluk egyelőre nincs hír. Ezen a videón a kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger demonstrálja, hogy ura a helyzetnek, bár a végére belegabalyodott kicsit a beszédébe. A hétfő óta terjedő tűzben eddig tizenhat tűzoltó és huszonöt civil sérült meg, egy ember meghalt, és a helyzet az elkövetkező napokban várhatóan csak romlani fog a száraz idő és az erős szél miatt. (via TMZ)


  • Miután a Superman visszatér forgatókönyvírói kiszálltak a folytatásból, a stúdió a nulláról építené fel a következő filmet. A forgatás eddig azért csúszott, mert Bryan Singer lelépett Berlinbe, hogy Tom Cruise-al dolgozzon a Valkűrön, és Singer most ezt a szuperhős-sorozatot is elbukhatja. Korábban a Fox az X-Men harmadik részét vette el tőle, és passzolta le Brett Ratnernek, aki jól le is rontotta a színvonalat. Az új Superman-mozi történetére Mark Millar gyúr nagyon. Az ő képregényéből forgatták le nyáron a Wantedet, amiben Angelina Jolie gépfegyverrel randalírozik.  (via Cinemablend & Slashfilm)
  • Az amerikai remakerek leváltják az Átok japán rendezőjét, és a horrorsorozat harmadik részét Toby Wilkinsre bízzák, aki eddig főleg speciális effektekkel foglalkozott, de az Átok-sorozathoz is rendezett pár rövidfilmet. (via Joblo)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?