Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Van még szabad hely az Enterprise-on, de a Ewingok birtoka lassan betelik

2007.10.24. 09:18

  • Rob Cohen újabb fotót tett közzé a Múmia 3: A Sárkánycsászár kriptája forgatásáról: ezúttal a gonosz Han császár (Jet Li) üdvözli repülőrúgással az Indiana Jones-imitátor Brendan Frasert. A kép itt látható nagyobb felbontásban. A kalandfilm 2008 augusztus 1-jén kerül a mozikba. (via slashfilm)
  • Sok színészt szóba hoztak már a Dallas mozifilmmel kapcsolatban, de John Travolta volt eddig az egyetlen betonbiztos pont a produkcióban, mint Jockey Ewing. Az öreg Jock szerepére James Brolint kérték fel, aki civilben Barbra Streisand férje (a színész állítólag hasonlít is elődjére, Jim Davis-re), Ellie valószínűleg Diane Ladd lesz. Ha a hírek igazak, az itthon még ismeretlen Minka Kelly is ott domboríthat a vásznon, mégha mellben nem is olyan erős, mint az eredeti Pamela Ewingot alakító Victoria Principal. Minka Kelly egyébként a sorozatfüggők és a férfimagazin-olvasók kedvence. A Friday Night Lights sztárja 27 éves, és 42. helyezett a Maxim magazin "2007 száz legdögösebb nője" listáján. Az apja az Aerosmith gitárosa, Rick Dufay. Legközelebb Jamie Foxx és Jennifer Garner akciófilmjében, a The Kingdomban láthatjuk. A Dallas című filmre visszatérve: rendezője az Én a kémet is jegyző Betty Thomas lesz, a forgatás 2008 nyarán indul. (via cinemablend)


  • A tizenegyedik Star Trek-film stáblistája már végleges, de a kisebb szerepekre még mindig keresik a megfelelő embereket. A "bájos arcú" titulussal ellátott Keri Russel például Chapel nővérként léphet az Enterprise fedélzetére, Tom Cruise viszont határozottan cáfolta, hogy űrkalandokba keveredne a JJ Abrams új filmjében. (via Cinemablend)