Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Jön a Mad Max 4, és a Paris Hilton-horrormusical

2007.10.25. 10:16

  • Jessica Biel sajnos nem lesz Csodanő a JLA filmben, de a United Artist fejesei megkeresték egy film noir-os Végzet Asszonya szereppel, munkacíme: Die A Little. Marcia és Geoffrey Blake már dolgozik a forgatókönyvön. A történet egy 1950-es években írt puhafedeles ponyva tipikus átdolgozása: egy Los Angeles-i magánhekus találkozik egy sötét múltú nővel. Jessica Biel a nyomozó nővérét alakítaná, aki végül kihúzza a bajból a cigaretta- és alkoholfüggő ballonkabátost. Az a hír járja, hogy modern környezetbe teszik a történetet. Kár lene érte: a film noir egyik fontosa eleme, hogy a nyúzott arcú főszereplő utcai telefonfülkéből hívja a Végzet Asszonyát, nem mobilon. (via cinemablend)
  • George Miller, aki jelenleg a Justice League moziváltozatán dolgozik, visszatérne a kultikus Mad Max-trilógiához, ami meghozta neki a hírnevet. A rendező már elkezdett tárgyalni a Fox stúdióval arról, hogy leforgatná a folytatást Mad Max 4: Fury Road címmel. Más kérdés, hogy utána az Oscar-díjas Táncoló talpak második részét is szívesen elkészítené. (via cinemablend)
  • Előkerült a Paris Hiltonnal készülő darabolós rockopera, a Repo! The Genetic Opera! trailere, amiben a börtönviselt celeb énekelve követel még egy levágott fejet. Ha a Fűrész 2-4 rendezője, Darren Lynn Bousman viccnek szánja a filmet, még kultdarab is válhat belőle. A Los Angeles-i Scream Awards-os díjátadón máris feltűnést keltett vele Hilton, mikor színésztársaival promózni próbált, a közönség lehurrogta a celebet, de ő folytatta a szövegét, mintha mi sem történt volna. (via perezhilton.com  & Daily Telegraph)

      
  • Chaplin egy felmosóronggyal a fején utánozza Greta Garbót, és fürdőruhában játssza Napóleont abban az eddig ismeretlen tizenöt perces filmben, amit az októberi porderonei Némafilm-napokon mutattak be először. A felvételek Chaplin yachtján készültek, ahol elvileg csak egy interjút zavartak volna le az Observer újságírójával, aki aztán előkapott egy kamerát is, és erre a némafilmes egy spontán műsorral választolt. (MTI)