Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Rasztahajú az AVP2 Predalienje

2007.10.26. 09:17

  • Újabb hivatalos fotón csodálhatjuk meg, milyen jól áll egy Alien-nek a Bob Marley-frizura. A Predátorból kikelt hibrid (akit az AVP2 rendezőpárosa, Greg és Colin Strause Chet-nek becéz) hatalmas mészárlást csap majd az álmos coloradoi kisvárosban, és csak az a Predator tudja megfékezni, aki foglalkozását tekintve Mr. Wolf-hoz hasonló problémamegoldó. A Strause-testvérek az Alien-filmek hangulatát szeretnék megragadni: az Aliens VS Predator: Requiemben inkább a sötét, esős, borzongatós jelenetek dominálnak, és nem a két agresszív űrlény CGI-csatái, mint a ritka bénára sikerült első részben. Bemutató december 25-én. (via slashfilm)
  • Valami biztosan készül az új Batman-film háza táján: a whysoserious.comra kitett denevérszájú töklámpásban már teljesen leégett a vörös gyertya. Halloweenkor mindenképpen érdemes lesz ideklikkolni. (via slashfilm)