Judit
2 °C
7 °C

Owen Wilson a majmokra panaszkodott

2007.10.27. 10:29
  • Először adott interjút az öngyilkossági kísérlete óta Owen Wilson, de nem egy újságírónak, hanem régi barátjának, Wes Andersonnak. Az apropó, hogy nemrég jött ki Amerikában a legújabb közös filmjük, a Darjeeling Limited. A két jóbarát nem állt a helyzet magaslatán, míg Wilson elpanaszolta, hogy az indiai forgatáson nem voltak valami barátságosak a majmok, majdnem elaludtak az interjú alatt. Egyes hírek szerint Wilson csak be volt nyugtatózva. Kiderült azért még, hogy Wilson már az út előtt kapott injekcióktól is rosszul volt, a helyszínen pedig egyedül Adrien Brody szedte a malária elleni gyógyszereket, és rémálmai lettek tőle. (via Deadline Hollywood Daily)
  • Guillermo del Torónak, aki visszautasította a Harry Potter és az Azkabani fogoly rendezését, most mégis megjött a gusztusa a gyerekvarázslókhoz. „A Harry Potter-könyvek nekem Dickenst juttatják ezembe, sötétek, mélyek, sokrétűek – mondta A Faun labirintusa rendezője. – Az első filmeken ebből semmi sem érződött, de most kezdenek sötétebbre és ijesztőbbre váltani. Ha megint megkeresnek, komolyan megfontolom a felkérést." (via Joblo)
  • Megtalálták Wonder Womant. A készülő Justice League-moziban Teresa Palmer kapja az igazságosztó amazon szerepét. A színésznő eddig inkább horrorokban jeleskedett, a Wolf Creekben, majd az Átok 2-ben. (via The Movie Blog)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?