Owen Wilson a majmokra panaszkodott

2007.10.27. 10:29
  • Először adott interjút az öngyilkossági kísérlete óta Owen Wilson, de nem egy újságírónak, hanem régi barátjának, Wes Andersonnak. Az apropó, hogy nemrég jött ki Amerikában a legújabb közös filmjük, a Darjeeling Limited. A két jóbarát nem állt a helyzet magaslatán, míg Wilson elpanaszolta, hogy az indiai forgatáson nem voltak valami barátságosak a majmok, majdnem elaludtak az interjú alatt. Egyes hírek szerint Wilson csak be volt nyugtatózva. Kiderült azért még, hogy Wilson már az út előtt kapott injekcióktól is rosszul volt, a helyszínen pedig egyedül Adrien Brody szedte a malária elleni gyógyszereket, és rémálmai lettek tőle. (via Deadline Hollywood Daily)
  • Guillermo del Torónak, aki visszautasította a Harry Potter és az Azkabani fogoly rendezését, most mégis megjött a gusztusa a gyerekvarázslókhoz. „A Harry Potter-könyvek nekem Dickenst juttatják ezembe, sötétek, mélyek, sokrétűek – mondta A Faun labirintusa rendezője. – Az első filmeken ebből semmi sem érződött, de most kezdenek sötétebbre és ijesztőbbre váltani. Ha megint megkeresnek, komolyan megfontolom a felkérést." (via Joblo)
  • Megtalálták Wonder Womant. A készülő Justice League-moziban Teresa Palmer kapja az igazságosztó amazon szerepét. A színésznő eddig inkább horrorokban jeleskedett, a Wolf Creekben, majd az Átok 2-ben. (via The Movie Blog)