Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Selma Blair lehetne a gót kislánynak öltözött Halál

2007.10.29. 12:56

Neil Gaiman maga rendezi a saját Death képregénysorozatából készülő filmet, de a főszereplőt még nem választotta ki. "Régóta szeretném megkapni ezt a szerepet - mesélte a Hellboy 2 piromán ügynöknője, Selma Blair az etyeki forgatás szünetében az IESB.net munkatársának - Már az első Hellboy felvételeinél azt mondogatta mindenki, hogy úgy nézek ki, mint a Halál Neil Gaiman Sandman-képregényeiben."

Ez persze még nem jelenti azt, hogy automatikusan Selma Blair kapja majd a szerepet. A színésznő 20 évesen a legjobb választás lett volna, de mivel idén tölötte be a 35-öt, sok Sandman-rajongó számára talán hiteltelen lenne, mint a lapos mellű tinilányként közöttünk járó Halál. Egyelőre azt sem lehet tudni, hogy Gaiman Guillermo del Toroval együtt akarja-e elkészíteni a Death: The High Cost of Livinget, vagy egyedül. A képregényíró tervei között három misztikus történet (Black Hole, Neverwhere, Interworld) szerepel, és Guillermo del Toro is be van táblázva egészen 2010-ig, többek között olyan ígéretes címekkel, mint egy Tarzan-remake vagy Az őrület hegyei. (via iesb.net)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?