Erzsébet
1 °C
4 °C

Új videó került fel a Hellboy 2 honlapjára

2007.10.29. 13:25
"Ron Perlman tökéletes főszereplő, ugyanolyan keménykötésű, lezser fickó, mint az apám, akiről Pokolfajzatot mintáztam" - mondta Mike Mignola képregényíró. A hivatalos Hellboy 2 honlap nem túl naprakész (a most fölkerült interjú a San Diego-i Comic Conon készült), de legalább rendszertelen időközönként ellátja nézni- és olvasnivalóval a rajongókat.

A "HellboyTV" második videóján Mignola többek között arról mesél, hogy a Hellboy 2 dark fantasy-horror lesz, és nem őrült tudósos horror - bár az eredeti képregénysorozatban egyaránt akadnak népmesei ihletésű késértethistóriák, és "a nácik megint le akarják igázni a világot" típusú sztorik. Mignola nagyon örül, hogy Guillermo del Toro bábáskodik a film fölött, mivel a rendező igazi Hellboy-fan, és (sok filmessel ellentétben) nem hoz döntéseket az eredeti képregény alkotójának beleegyezése nélkül. (via hellboymovie.com)
 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?