Reggeli hírek: Pierce Brosnan fotóssal verekedett

2007.10.31. 09:41
  • Halloween van, kezdjük egy horror-hírrel: Zack Snyder Holtak serege címmel készíti el a Holtak hajnala folytatását. Ez a rész már nem kapcsolódik szervesen George A. Romero filmjeihez, a zombiktól hemzsegő Las Vegasban rekedt apa története inkább a Resident Evil 3-ra hasonlít majd. Snyder már elkészült a forgatókönyvvel, de mivel jelenleg gőzerővel dolgozik a Watchmen című képregényadaptáción, a horrorrajongóknak 2009-ig kell várniuk az új élőholtas filmre. (via cinematical)

  • Az előző James Bond, Pierce Brosnan a malibui Casa Escobar étterem előtt vert meg egy fotóst, számol be az esetről a TMZ.com. Őfelsége egykori titkosügynöke egy "Mért nem húzol az anyádba, haver?" felkiáltással üdvözölte az őt fényképező paparazzot, aztán már ütött is bordatájékra. A szemtanúk szerint a fotós nem hagyta magát, gyomron rúgta a színészt. A helyi sheriff szóvivője elmondta, hogy megindult a nyomozás az ügyben. (via cinemablend)
  • A The Dark Knight egyik hivatalos honlapjáról, a WhySoSerious.com-ról eltűnt a denevérszájú töklámpás. Most egy üzenet olvasható Jokertől, amit a gyilkos bohócainak írt: a fényképdarabkákra kattintva olyan utasítások jelennek meg, mint például a "Ha már duplán látsz a Jabu's-ban legurított italoktól, keresd a vörös falat!". Aki éppen az adott amerikai nagyvárosban van, az instrukciók alapján egy betűt találhat, ezekből negyvenhetet egymás mellé rakva elolvashatja Joker újabb üzenetét. A játék nem lehet rossz - kár, hogy a Batman-stáb nem gondolt az európai rajongókra. (via slashfilm)