Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: Pierce Brosnan fotóssal verekedett

2007.10.31. 09:41
  • Halloween van, kezdjük egy horror-hírrel: Zack Snyder Holtak serege címmel készíti el a Holtak hajnala folytatását. Ez a rész már nem kapcsolódik szervesen George A. Romero filmjeihez, a zombiktól hemzsegő Las Vegasban rekedt apa története inkább a Resident Evil 3-ra hasonlít majd. Snyder már elkészült a forgatókönyvvel, de mivel jelenleg gőzerővel dolgozik a Watchmen című képregényadaptáción, a horrorrajongóknak 2009-ig kell várniuk az új élőholtas filmre. (via cinematical)

  • Az előző James Bond, Pierce Brosnan a malibui Casa Escobar étterem előtt vert meg egy fotóst, számol be az esetről a TMZ.com. Őfelsége egykori titkosügynöke egy "Mért nem húzol az anyádba, haver?" felkiáltással üdvözölte az őt fényképező paparazzot, aztán már ütött is bordatájékra. A szemtanúk szerint a fotós nem hagyta magát, gyomron rúgta a színészt. A helyi sheriff szóvivője elmondta, hogy megindult a nyomozás az ügyben. (via cinemablend)
  • A The Dark Knight egyik hivatalos honlapjáról, a WhySoSerious.com-ról eltűnt a denevérszájú töklámpás. Most egy üzenet olvasható Jokertől, amit a gyilkos bohócainak írt: a fényképdarabkákra kattintva olyan utasítások jelennek meg, mint például a "Ha már duplán látsz a Jabu's-ban legurított italoktól, keresd a vörös falat!". Aki éppen az adott amerikai nagyvárosban van, az instrukciók alapján egy betűt találhat, ezekből negyvenhetet egymás mellé rakva elolvashatja Joker újabb üzenetét. A játék nem lehet rossz - kár, hogy a Batman-stáb nem gondolt az európai rajongókra. (via slashfilm)