Reggeli hírek: Ashton Kutcher Michelle Pfeifferre vált

2007.11.07. 10:13
  • A Nobel-díjas Al Gore tiszteletére december 11-én megrendezésre kerülő koncertnek az Oscar-díjas Tommy Lee Jones lesz a házigazdája. Fellépnek Alicia Keys, Annie Lennox és Melissa Ethridge, utóbbi énekelte Al Gore filmjének az Oscar-díjas betétdalát. (via AP/Yahoo)
  • Heteken belül indul a Personal Effects című romantikus mozi forgatása, a filmben Ashton Kutcher a 20 évvel idősebb Michelle Pfeifferbe szeret bele. Demi Moore pasija  testvére gyilkosát keresi egy kisvárosban és ott ismerkedik meg Pfeifferrel, aki szintén elvesztette egy családtagját. A forgatókönyv a Linda és Walter regény alapján íródott. (via ANI)
  • Russell Crowe és Denzel Washington American Gangster című filmje nagyon jól nyitott a hétvégén, Ridley Scott rendezésében 43 millió dollárt hozott a tengerentúlon, amivel lenyomta a Mézengúz című rajzfilmet és a Fűrész 4-et is a toplistán. A Gladiátor Oscar-díjas sztárjának ez nem elég. Most azt nyilatkozta, hogy az idén szeretne baptistává válni. „Anyám és apám eldöntötték, hogy meghagyták nekünk, hogy a vallási kérdésben elég akkor dönteni, amikor a megfelelő korba lépünk” – nyilatkozta a Men’s Journalnak a 43 éves színész, akinek ausztráliai farmján egy kis baptista kápolna áll. (via AP/Yahoo)
  • Néhány hét van csak hátra, hogy bemutassák Amerikában a Hitmant Timothy Olyphant főszereplésével, de valami bűzlik Dániában, mert a főszereplő azt suttogja, hogy kirúgták a rendezőt, Xavier Genst. Már korábban öszekülönbözött a rendező a stúdióval azon, hogy hány éveseknek vágják a filmet. (via Cinematical)
  • A héten már bemutattuk Woody Allen Cassandra’s Dreamjének trailerét, most jöjjön a plakát is: