Gyorshírek: Jim Carrey a börtönben szeret bele Ewan McGregorba

2007.12.18. 09:57
  • A gumiarcú komikus és a szakállas Jedi lovag egy közös börtöncellában találnak egymásra az I Love You Philip Morris című vígjátékban. A filmet a Tapló Télapó forgatókönyvírói, Glenn Ficarra és John Requa írják és rendezik, így a közös zuhanyzójelenetek mellé valószínűleg nagy adag fekete humort és politikailag totál inkorrekt beszólást kapunk majd. A sztori nagyvonalakban: Steven Russelnek (Jim Carrey) annyira bejön szakállas cellatársa, Philip Morris (McGregor), hogy már a közös kinti életüket tervezgeti, persze ehhez ugye nem ártana megszökni a texasi börtönből. Négy alkalommal törnek Scofield és Lincoln babérjaira (többek között orvosi köpenyben próbálnak megpattanni, miután eljátszották a saját halálukat), ám a szökés végül csak egyiküknek sikerül. A forgatás jövő ősszel kezdődik, maga a film 2009-ben kerül majd a mozikba. (via Variety)
  • Újabb jópofa WALL-E trailer került ki a netre. Spielberg űrlényének és a Rövidzárlat Johnny-V robotjának szerelemgyereke megjavítja a Pixar-logó ugráló lámpáját, udvariasan előre engedi a lánctalpaival kilapított bodobácsfélét, aztán a szeméttelepen guberálva talál egy űrhajót, amivel elhagyja a bolygóját, ahol már 700 éve préseli kockákká a sok fémkacatot. Igen, a szembetűnő párhuzam az Egon és Döncivel nekünk is feltűnt, ráadásul ugyanúgy ahogy a gyurmaszerű kozmonauta és a kövér macska, a lánctalpas minirobot is prüntyögő halandzsanyelven kommunikál a film teljes játékideje alatt. Ettől függetlenül már nagyon várjuk a jövő nyári bemutatót. (via slashfilm)

  • Lehet, hogy William Shatner mégis kap egy kis szerepet JJ abrams Star Trek filmjében. Korábban mi is megírtuk, hogy a színész nagyon megharagudott Leonard Nomoy-ra, amikor Spock közölte a hírt: a hegyesfülű vulkáni benne lesz az új filmben, Kirk kapitány viszont nem. Roberto Orci, a készülő film forgatókönyvírója többször is találkozott már Shatrnerrel, hogy meghallgassa az ötleteit, de szerinte nagyban megnehezíti a kapitány felbukkanását a tény, miszerint Kirk  meghalt az 1994-es Nemzedékben (bár Shanter később írt egy regényt, amiben Kirk kapitány feltámadt, és tovább vándorolt a végtelen űrben, újabb kalandokat keresve). Jövő karácsonykor derül ki, milyen dramaturgiai csavarral bukkan fel az öreg Kirk kapitány az Enterprise  legénység ének első éveit bemutató filmben. (via slashfilm)