Gyorshírek: Bárki jelentkezhet Kevin Smith pornós filmjébe

2007.12.19. 09:51
  • Peter Jackson mégis visszatér Középföldére leforgatni a Gyűrűk Ura előzményét, A Hobbitot, de csak producerként. A rendező valószínűleg marad a Pókember-trilógiával befutott Sam Raimi (őt akkor kereste meg a New Line Cinema, amikor Peter Jackson bíróságra vitte a Gyűrűk Ura bevételének elosztása miatt kirobbant balhét, és úgy tűnt, nem lesz Hobbit film). A tervek szerint nem egy, hanem két filmben láthatjuk majd, hogyan szerzi meg Bilbó az Egy Gyűrűt Gollamtól, és hogyan győzi le Gimli népes rokonsága a kincsüket elrabló sárkányt, Smaugot. A két részre összesen 300 millió dollárt ad a New Line Cinema, de hogy a végeredményt 3D-ben láthatjuk-e majd, azt egyelőre nem tudni. A forgatás 2009-ben indul, az első Hobbit filmet 2010-ben, a másodikat 2011-ben mutatják be a mozikban. (via slashfilm)
  • Legyél benne te is Kevin Smith új fimjében, a Jack and Miri Make a Pornóban! Jay és Néma Bob szülőatyja 57 dollárt (kb 10.000 fotintot) fizet 8 órányi melóért, de csak annak, aki egészalakos fényképet küld magáról. A nevet, életkort, elérhetőséget és egyéb adatokat I Wanna Be in “Porno”! jeligével, levélben kell eljuttatni Kevin Smithnek a blogján megadott címre, aztán türelmesen várni a válaszra. A kultrendező azért felhívja a figyelmet arra, nem árt, ha a statisztajelölt Pittsburgh közelében lakik, mert az utazást és a szállást mindenkinek magának kell megoldania. (via silentbobspeaks.com)
  • Képregénybuzik ezrei kezdtek el örömkönnyeket hullatni, mikor Will Smith új filmjében, a Legenda vagyokban kiszúrtak egy Batman VS Superman moziplakátot, amin 2010 május 15.-i premieridőpont szerepelt. A képről utólag kiderült, hogy csak egy belsős poén, amit az Oscar-díjas Akiva Goldsman forgatókönyvíró-producer csempészett bele a filmbe, mivel korábban volt egy Batman VS. Superman forgatókönyv-ötlete, de sohasem kapott zöld utat a stúdióknál. (via slashfilm)
  • Életműdíjjal ismeri el Harrison Ford 40 éves filmes munkásságát International Cinematographer'S Guild. Bár a 65 éves színésznek olyan kasszasikereket köszönhet Hollywood, mint a Csillagok háborúja-trilógia és az Indiana Jones filmek, igazán komoly szakmai sikereket soha sem ért el. A kis szemtanúban nyújtott alakításáért Oscarra jelölték, négy alkalommal szállt ringbe a Golden Globe-ért - amit végül 2002-ben nyert el, egy versenyen kívüli Cecil B. DeMille-különdíj formájában. ( via Variety)