Pandora, Gabriella
0 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Hírek: Will Smith szerint is gonosz gyilkos Hitler

2007.12.27. 10:48
  • A Tom Cruise főszereplésével készülő Edwin A. Salt című kémthriller rendezői székében csere lesz: a Királysgot jegyző Peter Berg lett az esélyes Michael Mann (Miami Vice) és Terry George (Hotel Ruanda) után. Berg már Cruise-zal is találkozott, hogy átbeszéljék a forgatókönyvet. Berg most fejezi be a Hancock című Will Smith-film munkálatait. (via Reuters/Yahoo)
  • És ha már Will Smith, akkor eláruljuk, hogy az I’m Legend főszereplője nem dicsérte soha Hitlert, nyilatkozatát félreértelmezték. Az antiszemitizmus ellenes Anti-Defamation League elfogadta Will Smith magyarázatát, hogy szerinte is Hitler egy gonosz gyilkos volt. Korábban Smith azt mondta a Daily Record nevű skót újságnak, hogy Hitler sem úgy kelt fel minden nap, hogy valami rosszat akar cselekedni. (via AP/Yahoo)
  • Minket lenyűgöznek a monumentális dolgok, így a New Yorkban látható Rambo-poszter is. Íme:


  • Will Ferrel most a sportfilmekből csinál viccet, mint arról már írtunk. Az ötvenes években játszódó filmben Jackie Moon kosaras, csapattulajdonos és edző, de így is nehéz lesz megoldania, hogy a megalakuló NBA-be irányítsa a csapatát. Ha kosaras film, akkor kihagyhatatlan a White Men Can’t Jump című klasszikus kosaras film főszereplője, Woody Harrelson, de lesz még André Benjamin is.