Hírek: QT újraforgatná a Faster Pussycatet Britneyvel

2008.01.17. 10:47
  • Quentin Tarantino újraforgatná Russ Meyer 1965-ös filmjét, a Faster, Pussycat! Kill! Kill! címűt. Ez még hihető is lenne, de a Variety szuperinfói szerint Britney Spearsszel, Eva Mendeszel és Kim Kardashiannel. QT még szakadtabbra csinálná meg. A három volt sztriptíztáncos egy Porschéval szeli át a sivatagot. Azért kicsit hasonlít a sztori a Halálbiztosra. (via Slashflm+Variety)

  • A meleg muszlimok életét és viszontagságait mutatja be a Szerelemdzsihád című dokumentumfilm, mely abszolút elsőként foglalkozik a fölöttébb kényes témával. Parvez Sharma filmjét Torotóban mutatták be először, de vetíteni fogják Berlinben is, a Panoráma szekcióban. A Szerelemdzsihád (A Jihad For Love) producere Sandi Dubowski, aki korábban már csinált egy filmet a homoszexuális ortodox zsidókról. (via Variety)
  • Mégse lesz Justice League-film. A Warner Supermant, Wonder Womant, Villámot és Batmant is felvonultató monumentális képregényprojektjéről ősszel szivárogtak ki hírek, ezek szerint szerint a forgatókönyv jó volt, ám a rendező George “Mad Max” Miller olyan irányba terelte a filmet, ami a stúdiónak nem kifejezetten tetszett. Biztos túl jó lett volna. Most mindenesetre leállították a projektet, részben a forgatókönyvírók sztrájkjára hivatkozva. Cristopher Nolan korábban nemtetszésének adott hangot a film Batman-karakterével kapcsolatban, mely alapjaiban különbözött az ő, Christian Bale által alakított denevéremberétől. Na, most örülhet. (via Hollywood Reporter)
  • A természetfeletti gótikus horrortrilógiáját lezáró tavalyi Terza Madre (Third Mother, Harmadik anya) után ismét thrillert, azaz ha egész pontosak akarunk lenni, giallót (erőszakos olasz gyilkosos krimi, ami azt is jelenti, hogy “sárga”) rendez Dario Argento, a mester. Ráadásul enyhe posztmodern húzással a film címe is Giallo lesz, angolul forgatják, a rendező kedvenc városában, Torinóban, a hab a tortán pedig, hogy a főszerepben Ray Liottát, Asia Argentót és Vincert Gallót láthatjuk majd. Utóbbi lesz a csinos nőket hajkurászó gyilkos, Liotta pedig a nyomozó, a filmben pedig egy sokkot kapott japán kislány is szerepet kap, akinek sikerül elszöknie a gyilkostól, és csak annyit képes mondani körbe-körbe: “Sárga volt...”. (via Hollywood Reporter+Cineblog)