Ledger masszőre a rendőrség előtt az Olsen-lányt hívogatta

2008.01.25. 12:12
Diana Wolozin, a masszőr, aki holtan találta Heath Ledgert, kilenc percet töltött azzal, hogy Mary-Kate Olsennek telefonálgatott, mielőtt a hatóságokat értesítette volna. A masszőr ezek szerint tudta, hogy Ledger és Olsen jóban vannak, és a hívásokat a színész telefonjáról bonyolította. A rendőrség azt állítja, hogy ez a nyomozást nem befolyásolja, mert a színész már halott volt, mikor megtalálták.


Ledgert valószínűleg a házvezetőnője látta utoljára élve, aki a halála napján délután egy óra körül ment be hozzá, és még hallotta őt horkolni. A masszőr háromnegyed háromkor érkezett a helyszínre, és miután hiába kopogott az ajtón, 3-kor a színész mobilját hívta. Később bejutott a lakásba, de rájött, hogy valami nem stimmel, és 3:17-kor először Mary-Kate Olsent hívta. Két további rövid hívás után tárcsázta csak a 911-et 3:26-kor. Közben Olsen értesítette a saját biztonsági embereit, akik meg is jelentek a helyszínen, és 3:33-kor a mentőkkel együtt mentek fel a lakáshoz, ahová viszont már nem engedték be őket. Ledgert 3:36-kor halottnak nyilvánították.

A teljes képhez hozzá tartozik, hogy a korábban olyan hírek is érkeztek, hogy Ledgert a Bír-lak című sorozattal befutott Mary-Kate Olsen lakásában találták meg, de ez később kacsának bizonyult. (via AP)