Gyorshírek: Neten a Juno írójának tejszínhabmelltartós fotója

2008.02.27. 10:22
  • Spielberg február 29-én újraforgatja az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága néhány jelenetét a kaliforniai Pasadenában, a Bredford Streeten. A Slashfilm értesülését a Genre Productions (az Indy-filmek produkciós cége) és a pasadenai filmiroda is megerősítette. A régóta várt kalandfilm hivatalos premieridőpontja május 22, de lehet, hogy az Indy 4 lesz a cannes-i filmfesztivál nyitódarabja, és már május 18-án láthatják a szerencsések. (via slashfilm)


  • Májustól augusztusig forgatják majd az új-mexikói Albuquerque stúdióban és Santa Fében a Terminator 4-et. A Terminator Salvation: The Future Begins, ami a rendező, McG tervei szerint egy új trilógia nyitódarabja lesz, 184 millió dollárból készül - ez lesz az eddigi legdrágább hollywoodi produkció, ami a déli állam stúdióiban és külső helyszínein készül. (via bizjournal)
  • Hétfő hajnal óta egyre több meztelen fotó kerül elő a friss Oscar-díjas Diablo Cody sztriptíztáncosnői és call girl korszakából. Sokakat meglepett, hogy a Juno forgatókönyvírója már a legelső munkájáért aranyszobrot kapott, mivel kivülállóként csöppent a filmiparba, akárcsak Jennifer Hudson (aki az American Idolból jutott el tavaly az Oscarig). Mellpiercinges, harisnyás-fűzős és egyéb fotókért klikk ide! (via egotastic)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport