Gyorshírek: Dobó Kata Jude Law-val játszhat

2008.02.28. 10:49
  • Dobó Kata magyar királynőt játszhat Jude Law és Tim Roth mellett a King Conqureror című kosztümös filmben, pontosabban mindegyik színésszel tárgyalnak a szerepről az IMDb adatlapja szerint. „Remélhetőleg áprilisban lesz a forgatás, de szerződést még nem írtak alá – mondta az Indexnek Dobó Kata sajtóképviselője, Forgács Beáta. – Katát az alapján választották ki, hogy megnézték a weboldalán található showreelt, és a kinti ügynöke hívta fel a hírrel. Előreláthatólag tíz napot forgat Spanyolországban, és úgy tudja, hogy a férfi szerepek még nincsenek véglegesítve.”

    A spanyol film producere Antonio Bandreas - írja a Bors, a Blikk pedig már rendezőként említi. A menedzser szerint erről a kapcsolatról Dobó Kata is csak a sajtótól hallott, egyébként sem az IMDb-n, sem a film honlapján nincs erről szó. A magyar színésznő utoljára a Broken Sky című posztapokaliptikus akciófilmben játszott, aminek a trailerjét már korábban bemutattuk.



  • Négy hónappal az amerikai premier előtt új fotók éreztek az Edward Norton-os Hulk-moziból. A másik képért, a törött kezű General Ross-ért ide kattintsatok. „Mi csak egy egyszerű akciófilmet akartunk forgatni, amiben Hulk szétzúz mindent – nyilatkozta a rendező, Louis Letterier. – De Norton forgatókönyve mélységet adott a történetnek. Végül is mindketten görög istenekként tekintünk a szuperhősökre. Az új Hulk most olyan lett, mint Prométheus, Pandora szelencéje és Hercules mítoszai egybegyúrva, plusz a robbantások.” (via Empire Online)

  • „A májusban kezdődő cannes-i filmfesztiválon akár díjat is kaphat a Kalandorok” - írja a Blikk a reklámfilmes Paczolay Béla első rendezéséről. „A cannes-i szakember jó filmnek tartja, ezért bekérte” – idézik Pataki Ágit, a magyar roadmovie producerét. Ez még nem jelenti azt, hogy a cannes-i versenyprogramban fog szerepelni.