Uwe Boll le akarja nyomni Indyt a pénztáraknál

2008.03.04. 15:56
 
"Harrison Ford ideje lejárt! Öregebb, mint a nagyapám" - jellemezte a leghíresebb régészt a német gagyigyáros, aki az Indy 4 bemutatója utáni napra időzíti Postal című filmjét. Boll szerint Spielberg egyre érzelgősebb ("Mi a fenéért élte túl az idősebb testvér a Világok harcát?"), így biztosan elveszíti majd a hétvégi nézőszám-csatát.

Szerencsére Indyvel kapcsolatban más hírünk is van: a Cinelive-ban új fotósorozat jelent meg a Kristálykoponya királyságának szereplőiről. Karen Allen szovjet katonák gyűrűjében vigyorog, Ford egy mexikói bazárban szédeleg, Shia LaBeouf meg tiszta James Dean (vagy Marlon Brando?), ahogy szomorúan támaszkodik a motorjára. Rajtuk kívül megcsodálhatjuk még a kleopátrafrizurás Cate Blanchett-et is, aki a korábbi promóciós fotókhoz hasonlóan itt is egy karddal lett lefényképezve. A teljes képgalériáért klikk ide!


Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága hivatalos premierje május 22., de ha igazak a Variety értesülései, és ez lesz a Cannes-i filmfesztivál nyitódarabja, akkor a szerencsések már május 18-án láthatják. A rendező, Steven Spielberg még nem erősítette meg ezt a hírt. (via slashfilm)