Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Visszateszik a fóti stúdió lerepült tetejét

2008.03.12. 14:15

A Mafilm fóti stúdió helyreállítási munkálata a hónap végéig tart, ugyanis a március elsejei vihar nem kímélte az épületet. „Olyan volt, mint egy tornádó, levette a Máriássy műterem tetejét – mondta Tolmár Tamás, a Mafilm vezérigazgatója. - A tető néhány darabja száz méterre elrepült.” A vihar okozta 20-22 millió forintos kárt a biztosító fizeti.

Mostanában amúgy sem sok film forog a Mafilm fóti komplexumában. A Máriássy stúdióban idén az év első két hónapjában csak reklámokat forgattak. A külső helyszínekre a Robin Hood tévésorozat stábja érkezik áprilisban, a kinti díszleteket is megrongálta a vihar, ezt két hét múlva hozzák rendbe.

A másik, tavaly júliusban kigyulladt ezer négyzetméteres Huszárik stúdiót nem tudták rendbehozni.  „Ennek a helyére egy új, 2000 négyzetméteres műtermet építünk” – mondta erről Tolmár.