Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Lesz Múmia 4 és 5, Swayze jól van, de nem forgat

2008.03.12. 09:08
  • A Tomb of the Dragon Emperor főhősnője, Maria Bello teljesen odavan Brendan Fraser kalandfilmjeiért, és nagyon örül, hogy három részre szerződteték. Mint azt korábban megírtuk, ő játssza Rachel Weisz helyett az Indy-imitátor Rick O'Connell feleségét. "Ugyanaz a nevünk, mégis teljesen má lesz az én karakterem, mint Rachelé volt. Az első jelenetben például egy láthatatlan múmiával vívok kardpárbajt" - lelkendezett a színésznő az MTV videóinterjújában. A Múmia 3-ban az O'Connell család Kínában kutat a befáslizott rémségek kincsei után. Csakhogy a feltámadt múmia ezúttal karatézni is tud, mivel Jet Li kelti életre. Bemutató augusztus 1-jén. (via salshfilm)

  • Patrick Swayze gyógyulása érdekében lemondta a Fired Up című vígjátékban való közreműködést, írja az OK! magazin. A színésznél januárban hasnyálmírigyrákot diagnosztizáltak, de az orvosa a múlt héten úgy nyilatkozott, nincs annyira rosszul, mint ahogyan azt a sajtó állítja. A Ghost és a Dirty Dancing sztárja nemrég esett túl a harmadik kemoterápás kezelésen, jelenleg otthon lábadozik. A szóvivője szerint Swayze a közeljövőben nem tér vissza a munkához. (via digitalspy)
  • Libanon kormánya betiltotta a Persepolist, Marjane Satrapi önéletrajzi ihletésű animációs filmjét, ami az Iránban töltött fiatalkorát és felnőtt éveit meséli el. A libanoni vezetésnek nem ez az első ilyen bojkottja: 2005-ben a Sziriánát tiltották be, mivel abban Irán és az Iránhoz kötődő libanoni terrorszervezet, a Hezbollah rossz színben volt feltüntetve. Iránban, ahol korábban élesen bírálták a Persepolist, az egyházi-politikai vezetők rosszallása ellenére néhány helyen mégis levetítik a képregény alapján készült rajzfilmet. (via cinemablend)
  • A Los Angeles-i rendőrség kedden elfogta Jodie Foster egykori zaklatóját, Michael Smegalt, aki most azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a Van Nuys repülőteret. A 42 éves férfi 2004-ben kezdte levelekkel bombázni a színésznőt, egy évvel később ezt bevallotta a rendőröknek, és megígérte, hogy többé nem tesz ilyet. Nem sikerült betartania az ígéretét: a nyomozók szerint száznál is több fenyegető levelet írt 2007 szeptembere és 2008 januárja között, a repülőtér decemberben került sorra. (MTI)