Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-2 °C
5 °C

Gyorshírek: Lesz Múmia 4 és 5, Swayze jól van, de nem forgat

2008.03.12. 09:08
  • A Tomb of the Dragon Emperor főhősnője, Maria Bello teljesen odavan Brendan Fraser kalandfilmjeiért, és nagyon örül, hogy három részre szerződteték. Mint azt korábban megírtuk, ő játssza Rachel Weisz helyett az Indy-imitátor Rick O'Connell feleségét. "Ugyanaz a nevünk, mégis teljesen má lesz az én karakterem, mint Rachelé volt. Az első jelenetben például egy láthatatlan múmiával vívok kardpárbajt" - lelkendezett a színésznő az MTV videóinterjújában. A Múmia 3-ban az O'Connell család Kínában kutat a befáslizott rémségek kincsei után. Csakhogy a feltámadt múmia ezúttal karatézni is tud, mivel Jet Li kelti életre. Bemutató augusztus 1-jén. (via salshfilm)

  • Patrick Swayze gyógyulása érdekében lemondta a Fired Up című vígjátékban való közreműködést, írja az OK! magazin. A színésznél januárban hasnyálmírigyrákot diagnosztizáltak, de az orvosa a múlt héten úgy nyilatkozott, nincs annyira rosszul, mint ahogyan azt a sajtó állítja. A Ghost és a Dirty Dancing sztárja nemrég esett túl a harmadik kemoterápás kezelésen, jelenleg otthon lábadozik. A szóvivője szerint Swayze a közeljövőben nem tér vissza a munkához. (via digitalspy)
  • Libanon kormánya betiltotta a Persepolist, Marjane Satrapi önéletrajzi ihletésű animációs filmjét, ami az Iránban töltött fiatalkorát és felnőtt éveit meséli el. A libanoni vezetésnek nem ez az első ilyen bojkottja: 2005-ben a Sziriánát tiltották be, mivel abban Irán és az Iránhoz kötődő libanoni terrorszervezet, a Hezbollah rossz színben volt feltüntetve. Iránban, ahol korábban élesen bírálták a Persepolist, az egyházi-politikai vezetők rosszallása ellenére néhány helyen mégis levetítik a képregény alapján készült rajzfilmet. (via cinemablend)
  • A Los Angeles-i rendőrség kedden elfogta Jodie Foster egykori zaklatóját, Michael Smegalt, aki most azzal fenyegetőzött, hogy felrobbantja a Van Nuys repülőteret. A 42 éves férfi 2004-ben kezdte levelekkel bombázni a színésznőt, egy évvel később ezt bevallotta a rendőröknek, és megígérte, hogy többé nem tesz ilyet. Nem sikerült betartania az ígéretét: a nyomozók szerint száznál is több fenyegető levelet írt 2007 szeptembere és 2008 januárja között, a repülőtér decemberben került sorra. (MTI)


  • Bérelnék
  • Hírek