Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Gyorshírek: Kettévágják az utolsó Harry Potter filmet

2008.03.13. 09:41
  • A Harry Potter és a Halál ereklyéi 1-et 2010 novemberében, a 2-t 2011 májusában tervezi bemutatni a Warner, mindkét részt Daved Yeats rendezi. David Heyman producer engedett a rajongói nyomásnak, mivel korábban sok olvasó kifogásolta, hogy a regényekből egyre kevesebb fejezet kerül át a filmekbe (az egyik legbosszantóbb a Kviddics Világkupa bolgár-ír döntőjének kihagyása volt a Tűz serlegéből). A duplarész forgatókönyvírója Steve Kloves, a Főnix rendje kivételével ő jegyzi az összes Potter-film szövegkönyvét. (via slashfilm)
  • Edward Norton összebalhézott a Marvel képregénykiadó vezetőségével a The Incredible Hulk új trailerének vágásakor. A DeadlineHollywood értesülései szerint David Maisel  és Kevin Feige meghívták a színészt is a végleges trailer összeállítására, de a tanácsait már nem fogadták meg. Korábban maga Norton írta át a szuperhősfilm forgatókönyvét (miután Zak Penn kiválásakor leállt a projekt), sokak szerint épp ezzel kezdődtek a bajok. "Soha ne engedd, hogy egy színész írja a forgatókönyvet" - kommentálta a történteket egy névtelenségbe burkolózó belső forrás - "a Marvel most beengedte az éhes farkast a malacok házába." Az új trailer tegnap este került fel a netre. (via cinemablend)

  • Visszatér a mozivászonra a Muppet Show: Breki, Röfi kisasszony, és a többi bábszereplő legújabb kalandját Jason Segel írja, a Disney megbízásából. A több, mint 40 éve a tévében bohóckodó figurákat utolára 1999-ben láthattuk a mozikban, de a Muppets from Space (és a három évvel korábbi Muppet Treasure Island) már nem volt olyan jó, mint amikor Frank Oz mellett az 1990-ben elhunyt Jim Henson kölcsönözte a szereplők hangjait. Jason Segel talán fel tudja majd támasztani a bábsorozatot, az első forgatókönyvéből rendezett Forgetting Sarah Marshall ugyanis nagy közönségkedvenc lett az Egyesült Államokban, a harmadik napja tartó SXSW filmfesztiválon. (via cinemablend)
  • A hétfői két Speed Racer előzetes csak kedvcsináló volt az igazi trailerhez. Még több fékcsikorgás, még több Mátrix-effekt, még nagyobb színkavalkád, és kicsivel több matrózinges csimpánz látható benne, mint a korábbi videókban. Bemutató május 9-én. (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?