Olivér
4 °C
8 °C

Gyorshírek: Kasszasiker Jim Carrey debil elefántja

2008.03.17. 09:49
  • Az első hétvégén 45,1 millió dollárt hozott Amerikában a Horton című animáció, amiben Jim Carrey egy kedvesen debil elefánt hangját adja. Ezzel a rajzfilm összehozta 2008 legjobb nyitását, miután lenyomta a Cloverfieldet, ami 40 milliót szedett össze. A múlt heti listavezető, az I. e. 10000 a második helyre csúszott le  16.4 millió dollárral. Emmerich őskori akciója a hétvégén a nemzetközi piacon aratott nagyot, 38 millió dollárt. (via Deadline Hollywood Daily)
  • A 41 éves Hale Berry megszülte első gyerekét, a kislány apja egy nála tíz évvel fiatalabb modell, Gabriel Aubry. „Mind a ketten nagyon jól vannak” – nyilatkozta a színésznő asszisztense. Hale Barry-nek, aki 2002-ben a Szörnyek keringőjéért kapott Oscart, már van egy fogadott gyereke, a második férjének a lánya. (via Reuters)
     
  • A 80-as évek megállíthatatlanul szivárognak vissza a mozivászonra, az MGM a Tron után a Robocopot is újraéleszti. Valószínű, hogy a kékszemű mecharendőr ugyanolyan redizájnon esik át, mint a szintén az MGM-nél futó James Bond Daniel Craiggel. Lehet, hogy most például szemöldöke is lesz. (via cinemablend)
  • Még egy kis animáció: kijött a Madagaszkár 2 trailere, amiben Ben Stiller szövegel. "Sose bízd a repülő vezetését egy pingvinre" - vonja le a tanulságot, miután az első részből megismert állatsereglet kényszerleszálást hajt végre a szavannán. (via Joblo)  


  • Chris Rock is belekeveredett Tony Pellicano magándetektív múlt héten megkezdett perébe, ami különösen botrányosnak ígérkezik, és több Hollywoodi híresség megégetheti benne magát. Egy hangfelvétel szerint a színésznek azt ígérte Pellicano, hogy befeketíti azt a nőt, aki nemi erőszakkal vádolja. A perben a magándetektívet illegális telefonlehallgatással, vesztegetéssel, tanúk megfélemlítésével és befolyással való üzérkedéssel vádolják. Pellicano korábban nyert ügyet Tom Cruise-nak, Chris Rocknak és Demi Moore-nak is, de az ügyfelei azt állítják, hogy nem tudtak a módszereiről. Szeptemberben ugyanebben az ügyben már négy hónap börtönbüntetést kapott John McTiernan, a Die Hard rendezője, mert hazudott az FBI-nak. (via MTI & The Huffington Post)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?