Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Reggeli hírek: A Holló sztárja a magyar Ponyvaregényben

2008.03.18. 11:19

  • Nyáron Budapesten forgat Bai Ling, a Holló, a Taxi 3. és a Vadiúj vadnyugat sztárja, aki Juszt Balázs csábította hazánkba a Cashflow című filmjébe, amiben Hujber Ferenec és Miller Zoltán szerepelnek. A Blikk szerint "a mozit, amelyet filmes körökben már most a magyar Ponyvaregényként emlegetnek, 360 millió forintból készítik majd, ráadásul a film alkotói nem pályáztak meg állami finanszírozást. A történet egyébként az említett kegytárgy körül forog majd, ezt akarják megszerezni a különböző szereplők." (via Blikk)  • A Wachowski-testvérek a Mátrixból ismert Collin Chou-val titkos filmprojekten dolgoznak, amit a Speed Racer bemutatói után kezdenek el. A hírek szerint ezzel szeretnének visszatérni a Mátrix-szal kitaposott, verekedős sci-fik világába. (via MTV movieblog)
  • Gyerekkorom kedvenc kommandós sorozata, a GI Joe végre vászonra kerül, ahogy arról már többször írtunk. Most végre minden szereplőt megmutatnak az IGN pár perces kisfilmjében, amit innen lehet letölteni.
  • Christian Bale-től megkérdezték, lesz-e Batman 3, mire a következő választ adta: Um, look, let’s wait and see… Majd kicsit sejteti, hogy Christopher Nolannek nincs kedve a harmadik részhez, és nélküle tényleg nagyon furcsa lenne. Tehát akkor várjuk a Dark Knightot és meglátjuk, mi lesz. (via slashfilm)
  • A múlt héten jelentették be, hogy elkészítik a keleti oldal híres hiphop góré, Notorius B.I.G. életéről szóló filmet, és már itt is van az első fotó a főszereplővel Jamal Woodwarddal (via Slashfilm):