Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Félbevágott Indyt minden dvd-polcra!

2008.03.22. 13:05

Mozifanatikus versenyünkhöz kapcsolódva minden nap bemutatunk valamilyen filmes ereklyét, elsőként rögtön két Indiana Jones szobrot. A szőrtelen mellkasát mutogató régész láb nélküli verziója 55 és 44 dollár (9200 ill. 7300 Ft) közötti áron szerezhető be a netről. A mi kedvencünk nem ez, hanem a lenti, Frigyládás kompozíció, ami tartalmaz ugyan néhány bakit (az aranybálvány már a golyó elől menekülő Indy kezében van, mégis ott vigyorog az eredeti helyén; a régész és a karóval átszúrt hulla méretaránya nem egyezik) de sokkal jobban mutat az íróasztalon. Igaz, az ára már húzósabb: 69,99 fontért (kb. 23 260 Ft) rendelhető meg innen.

Ha te is őrzöl hasonló ereklyéket a dvd-polcodon, vagy a szobádban már lépni sem tudsz a mozibüfékből és gyorskajáldákból összeharácsolt filmes kütyüktől, jelentkezz fotóval vagy videóval!
 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?