Hírek: Hortoné lesz a Húsvét

2008.03.23. 12:50
  • A gyönyörű Csang Ceji (Zhang Ziyi) a pekingi olimpia megnyitójának és záróeseményének közvetítésébe segít be a görög olimpiai bizottság felkérésére. (via Xinhuanet)

  • Néhány hónapja Francis Lawrence, rendező megszellőztette a Constantine - A démonvadász folytatását, de most Keanu Reeves arról beszélt, hogy ilyen nem lesz. A Constantine a Vertigo kiadó egyik leghosszabb ideig futó képregénysorozata, úgyhogy alapanyag lenne az ördögűzésre. (via IESB)
  • Készül Kevin Smith új filmje, a Zack and Miri make a porno: kétórás lesz, április közepén készítik el a plakátot, amiből szeretnénk a kedves olvasóknak egy felettébb vidám és kbírhatatlanul szórakoztató videót: I'm Fucking Seth Rogen. (via Slashfilm)
  • A tiniterhességgel és -szerelemmel operáló Juno című film a szívemhez nőtt, ezért örültem meg a hírnek, hogy a hamarosan az amerikai piacra kerülő dvd-hez kivágott jeleneteket is adnak. Itt egy videó, hogy mi maradt ki például.
  • A Horton című elefántos rajzfilm minden idők negyedik legjobb húsvéti bemutatkozását tudhatja magáénak a Slashfilm szerint, pedig nagy a verseny: 1.Horrorra akadva - $40.2M, 2. Pánikszoba - $30M, 3. Mátrix - $27.7M, 4. Horton - $26.56M (estimate), 5. Hanta Boy - $25.3M
  • A Horton megnyeri a Húsvét-hétvégét, de az alkotók már a következő projekten, a Jégkorszak 3. részén dolgoznak (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs), és titkos felvételeken csempészték ki az első trailert. Ezen a linken lehet megnézni.