Erzsébet
1 °C
4 °C

Vért és fagyit akar a pesti betondzsungel Predátora

2008.03.23. 13:10

Yoghürt nevű olvasónk kőtuskóra fújt Yodával és egy vállágyús Ragadozóval jelentkezett pénteki mozigraffitis felhívásunkra. Ha hasonló filmes vonatkozású street artot látsz az utcán, esetleg te magad fújsz ilyeneket, fotózd le, és küldd el nekünk! Az Ikea-Sugár parkolóját díszítő Bud Spencer-képre különösen kíváncsiak lennénk.


"A nagy R2D2-t pár éve fújtuk fel barátaimmal a Filatorigátra, azóta csúnya véget ért. És még egy apróság: egy életnagysagú predator a képregény/film kultúrkörből."


Erre a címre pedig azok a mozifanatikusok írjanak, akik Indiana Jones-szobrokkal vagy Csillagok háborúja-figurákkal pakolták tele a dvd-polcukat, Darth Vader jelmezben járnak sci-fi találkozókra, és már nagyobb lakásba kellett költözniük a mozibüfékből és gyorskajáldákból összeharácsolt filmes ereklyék miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?