Gyorshírek: Náci zombik jönnek

2008.03.24. 13:16
  • Indy fia, azaz Shia LaBeouf ügyesen forgatja a rugós bicskát, derül ki abból a videóból, ami nemrég került fel az Indy 4 hivatalos oldalára. „A forgatás alatt ezzel szórakoztattam magam videójáték helyett – nyilatkozza a fiatal színész. – Aztán megmutattam Spielbergnek is. Annyira megtetszett neki, hogy azt mondta, ezt beleépítjük a filmbe.” (via Joblo)
  • Finnországból kapnak vérfrissítést a zombifilmek, a készülő Stone’s Warban náci zombisereggel találja magát szembe egy amerikai és finn katonákból álló elitosztag a második világháborúban. A mindössze négymillió euróból forgatott film legismertebb színésze az az Andrew Tiernan, aki a 300-ban gnómot játszott, és elárulta a spártaiakat. A rendező a finn Marko Mäkilaakso, aki eddig főleg röfidfimeket és videóklipeket forgatott, például az Apocalypticának is. A trailerhez kattintsatok ide, vagy ide! (via Quiet Earth)

     
  • Gyengén teljesített Owen Wilson új filmje, a Drillbit Taylor, aminek az egyik producere a 40 éves szűzet jegyző Judd Apatow volt. A színész, aki a tavaly augusztusi öngyilkossági kísérlete óta nem sokat mutatkozott a nyilvánosság előtt, most sem vállalta, hogy részt vesz a filmje kampányában. A tinivígjáték így a bemutató után a negyedik helyen végzett, és 10,2 millió dollárt hozott. (via Deadline Hollywood Daily)


  • Bob Marley zenéje nélkül készülhet el a róla szóló életrajzi film, aminek az özvegye, Rita Marley a producere. A jogokat a zenész családja kezeli, és ők már megegyeztek Martin Scorsesevel, aki 2010-re készülne el a zenészről szóló dokumentumfilmjével. „Martin Scorsese nem akar másokkal versenyezni, és a producere ennek megfelelően kötötte meg a szerződéseket” – mondta Chris Blackwell, Marley zenéinek kiadója. (via E! Online)