Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Johnny Depp géppisztollyal fosztogat

2008.03.25. 10:37
  • Végre néhány géppisztolyos kép is előkerült Michael Mann gengszteres filmjének forgatásáról, amiben Johnny Depp a 30-as évek Amerikájának hírhedt bűnözőjét, John Dillingert játssza. A felvételek alapján kijelenthetjük, hogy Depp korunk egyik legsokoldalúbb színésze, nemcsak a borotvapenge, a kard és a csokigyáros sétapálcája, de a Tommy Gun is hihetetlenül jól áll a kezében. Még több bankrablós fotóhoz kattintsatok a képre, ezen és ezen a linken meg a forgatáshoz berendezett kirakatokat, borbélyüzletet és hasonlókat nézhetitek meg. (via Ain't It Cool News)

     
  • A februárban három Aranymálnával büntetett Eddie Murphy nem adja fel, legújabb filmjében embernek álcázott földönkívüli űrhajót játszik. A benne lakó emberszabású ufók azt próbálják megakadályozni, hogy egy földi lány eltérítse a küldetésétől. A frissen netre került trailer alapján egy újabb Aranymálna-esélyes alkotással állunk szemben. A trailer HD-ben itt látható. (via Slashfilm)

     

  • Letartóztattak egy férfit Panamában, miközben épp Daniel Craig kocsijáról próbálta lelopni a fényszórókat Panamában a The Sun című brit bulvárlap szerint. A brit színész a második Bond-filmjét forgatja közép-amerikai országban, ahol múlt héten egy utcai lövöldözésben keveredett, miután valaki rálőtt egy helyi szakszervezeti vezetőre. (via The Sun)