Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Itt a legnagyobb magyar AvP-gyűjtemény

2008.03.25. 16:02

A magyar moziereklye-gyűjtők is legalább annyira fanatikusak, mint a külföldiek: Mamamsan bekeretezett Predátor-borítóját Schwarzeneggerrel dedikáltatta, a mögötte álló cseppkő Predátort meg 11 990 forintért rendelte.

"Szerintem Magyarországon egyedülálló az Alien, Predator és AVP filmgyűjteményem" - írta még nekünk a Pest megyei gyűjtő, aki azon túl, hogy a fenti filmek amerikai, francia, thai, német, japán, angol, ír és ausztrál kiadását is megvette a  magyar mellé, még az Alien 4 Auriga nevű űrhajójából is őriz egy Sigourney Weaver által dedikált darabot.


Az árakról egyébként még annyit mondott, hogy a legtöbb Alien és Predator figurája 4990 forint volt, ennél csak a 10 centis foszforeszkáló Predátorok olcsóbbak (1990), a többi mind drágább: a 7990 forintos plüss Alienektől, 24990 forintos 30 centis figurákig, de a Holdfényteamnél lehet venni életnagyságú Predátor-fejet is 280000 forintért. Ilyet Mamasan sem vett, helyette Predátor-sisakot rendelt az xpressen, ahol a 6 dvd-s Predator-díszdobozzal együtt 37990 forintjába került. (A külön polcon nyújtózkodó King Kong-szobrot külföldről szerezte be 54,76 euróért - 14000 forint.)


Mi azért továbbra is várjuk a Mamasanhoz hasonló mozifanatikusok jelentkezését. Küldj fényképet a gyűjteményedről, vagy gegre épülő videót néhány mozifigura főszereplésével!