Gyorshírek: Woody Allen perel, Jenna Jamesonból zombi lett

2008.04.01. 09:53
  • Woody Allen 10 millió dollára perel egy amerikai ruhamárkát, miután a megkérdezése nélkül használtak fel egy képet az Annie Hallból az óriásplakátjaikhoz. Az Americal Apparel reklámján a haszid zsidónak öltözött Woody szerepel nagy szakállal és kalapban, mellé jiddisül azt írták ki, hogy "szent rabbi". A perben azt kifogásolják, hogy a rendező sosem adja a nevét amerikai tömegtermékekhez, úgyhogy a reklám "kártékony és felháborító". (via AP)

  • Letartóztatták John Cusack zaklatóját, akinek valami csúnya bőrbetegsége lehet. A nő taxival közelítette meg a színész házát, de nem tudott fizetni, ezért a taxis kihívta a rendőröket. A kiérkező rendőröket már várta a színész, és beazonosította a zaklatóját, aki tavaly egy szerelmes levelekkel, kövekkel és csavarhúzókkal megrakott zsákot dobott át a kerítésén. Akkor a bíróság kimondta, hogy a 33 éves Emily Leatherman nem mehet a színész közelébe, most többek között ennek megszegése miatt csukták le. A nőt már ugyanezért letartóztatták egy évvel korábban, akkor Tom Cruise háza körül ólálkodott. (via LA Times)

  • A horror-ikon Robert Englund és Jenna Jameson pornókirálynő együtt hoztak össze egy csak dvd-n megjelenő trash horrort, a Zombie Stripperst, amiben a nebraskai sztriptíztáncosnők rothadó lábú élőholtakká változnak. A rendező, Jay Lee egyben a film operatőre is, emellett forgatókönyvet ír, és olyan B-horrorokat jegyez vágóként, mint a beszédes című A mészáros (The Slaughter). A Zombie Stripper április 18-án jelenik meg. (via slashfilm)

  • Kevin Spaceyt leszerződteték a Superman folytatáshoz, így ha végre elkészül a film, újra láthatjuk benne a golyófejű gonosztevőt, Lex Luthort. A színész örömmel venne részt ismét egy szuperhősmozi munkálataiban, bár a pletykák szerint a második részben már nem ő lesz az Acélember fő ellenfele, hanem az ördögi mentalista, Brainiac (nálunk Agykeselyű néven szerepelt a képregényben). A Superman: Man of Steel 2009-nyarán kerülhet a mozikba. (via cinemablend)