Gyorshírek: Ben Stiller fantasy-paródiát forgatna

2008.04.02. 09:44
  • Joe Dante, a Szörnyecskék és a Piranha rendezője remake-et akar készíteni az 1979-es Szomjúság című horrorból. A sztori Drakula gróf és a vérrel teli kádban relaxáló Báthory Erzsébet modernkori követőiről szól, akik természetesen csak modellkinézetű fiatalokra vadásznak. Szereposztásról, forgatási időpontról még nincs hír. (via cinematical)
  • Ben Stiller producere és főszereplője is lehet a The Return of King Doug című fantasy-vígjátéknak. Az Oni Press azonos című képregényének filmes jogait a DreamWorks vásárolta meg, A forgatókönyvet Greg Erb és Jason Oremland írják, a producer a Sikoly filmek fölött bábáskodó Peter Schwerin lesz. (via HollywoodReporter)

  • Már a neten az új Lynch-film, a Surveillance trailere, bár ezt Jennifer Lynch rendezi, a filmzseni apa, David Lynch most csak a produceri teendőket látja el. A két főszereplő Bill Pullman és Julia Ormond, a történet egy sorozatgyilkos ámokfutása körül bonyolódik. A filmet nyáron mutatják be, eddig csak berlini filmvásáron volt látható. (via joblo)

  • Pálfi György Taxidermiáját és Kocsis Ágnes Friss levegőjét is bemutatják az Edinburgh-ben pénteken kezdődő New Europe Filmfesztiválon. A rendezvény célja, hogy a brit mozinézők megismerjék az újonnan csatlakozott uniós országok filmművészetét. (Filmunió)

  • Az új James Bond-film forgatásán Carlos Lopez, az észak-chilei Sierra Gorda polgármestere dzsipjével begurult a díszletek elé, írja az AFP. Az elöljáró így tiltakozott az ellen, hogy kisvárosát a most készülő film Bolívia részeként mutatja be, holott az 1883 után Chiléhez került. Akciója közben két statisztát is fellökött. A forgatás helyszínét biztosító rendőrök őrizetbe vették, rendzavarással vádolják, a producerek a károk megtérítésére köteleznék a polgármestert. Az incidens után néhány perccel folytatódhatott a forgatás. Az MI6 News rajongói portál értesülései szerint három órán át tartották fogva a felháborodott polgármestert. A Daniel Craig főszereplésével készülő Quantum of Solace-t a tervek szerint október 31-én mutatják be Nagy-Britanniában.