Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Ben Stiller fantasy-paródiát forgatna

2008.04.02. 09:44
  • Joe Dante, a Szörnyecskék és a Piranha rendezője remake-et akar készíteni az 1979-es Szomjúság című horrorból. A sztori Drakula gróf és a vérrel teli kádban relaxáló Báthory Erzsébet modernkori követőiről szól, akik természetesen csak modellkinézetű fiatalokra vadásznak. Szereposztásról, forgatási időpontról még nincs hír. (via cinematical)
  • Ben Stiller producere és főszereplője is lehet a The Return of King Doug című fantasy-vígjátéknak. Az Oni Press azonos című képregényének filmes jogait a DreamWorks vásárolta meg, A forgatókönyvet Greg Erb és Jason Oremland írják, a producer a Sikoly filmek fölött bábáskodó Peter Schwerin lesz. (via HollywoodReporter)

  • Már a neten az új Lynch-film, a Surveillance trailere, bár ezt Jennifer Lynch rendezi, a filmzseni apa, David Lynch most csak a produceri teendőket látja el. A két főszereplő Bill Pullman és Julia Ormond, a történet egy sorozatgyilkos ámokfutása körül bonyolódik. A filmet nyáron mutatják be, eddig csak berlini filmvásáron volt látható. (via joblo)

  • Pálfi György Taxidermiáját és Kocsis Ágnes Friss levegőjét is bemutatják az Edinburgh-ben pénteken kezdődő New Europe Filmfesztiválon. A rendezvény célja, hogy a brit mozinézők megismerjék az újonnan csatlakozott uniós országok filmművészetét. (Filmunió)

  • Az új James Bond-film forgatásán Carlos Lopez, az észak-chilei Sierra Gorda polgármestere dzsipjével begurult a díszletek elé, írja az AFP. Az elöljáró így tiltakozott az ellen, hogy kisvárosát a most készülő film Bolívia részeként mutatja be, holott az 1883 után Chiléhez került. Akciója közben két statisztát is fellökött. A forgatás helyszínét biztosító rendőrök őrizetbe vették, rendzavarással vádolják, a producerek a károk megtérítésére köteleznék a polgármestert. Az incidens után néhány perccel folytatódhatott a forgatás. Az MI6 News rajongói portál értesülései szerint három órán át tartották fogva a felháborodott polgármestert. A Daniel Craig főszereplésével készülő Quantum of Solace-t a tervek szerint október 31-én mutatják be Nagy-Britanniában.