Árpád
-2 °C
4 °C

Gyorshírek: Lucas pert nyert a rohamosztagosok ellen

2008.04.08. 10:16
  • Másodszorra is elhalasztották Tom Cruise nácis filmjének premierjét: a Valkűr bemutatóját most 2009 február 13-ára tették át. Ez a szcientológus színész cégének, a United Artistsnak második filmje. Az elsőt, a Gyávák és hősöket Robert Redford rendezte, és annak ellenére, hogy az afganisztáni harcokról szólt, Amerikában megbukott (de külföldön behozta a gyártási költséget). (via yahoonews)
  • Netes számláló készült Frank Miller The Spirit című képregényfilmjéhez: 11 nap és 5 óra múlva végre megnézhetjük a trailert, amiben az elárult és meggyilkolt nyomozó (Gabriel Macht) álarcos igazságosztóként tér vissza a bűnös város utcáira. A film január 19-én kerül az amerikai mozikba. (via slashfilm)

  • George Lucas 10 millió dollárra (1,6 milliárd forint) pereli azt a brit férfit, aki a Star Wars rohamosztagosainak jelmezét tervezte. A rendezőnek azzal van problémája, hogy Andrew Ainsworth 2004-ben elkezdte újragyártani az egyenruhákat, és 1800 fontért (573 000 forint) árulta darabját. A kaliforniai bíróság már megítélte Lucasnak a tízmilliót, de ez csak akkor lép érvénybe, ha az angol legfelsőbb bíróság is megerősíti. (via guardian)
  • Készült egy alternatív befejezés a Cloverfieldhez, amiben nem a legelső, vidámparki jelenetet láthatjuk a kazetta végén (ahol a rendező szerint kikockázva látszik az a  zuhanó műhold is, ami felébresztette a víz alatt pihenő szörnyet), hanem azt, ahogy a főszereplők rohannak egy metrókocsi felé. Lehet, hogy túlélték a városrombolást, benne lesznek a következő részben is? (via slashfilm)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?