Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Keanu Reeves is magyar vizet reklámoz?

2008.04.11. 10:45
  • Információink szerint Keanu Reeves Magyarországra jön jövő hét pénteken, hogy egy ásványvíz reklámjában szerepeljen. Nemrég Christopher Lambert forgatott nálunk Visegrádi-reklámot, aztán Luis Figo adta az arcát a Szentkirályihoz, úgyhogy az is lehet, hogy egy harmadik márka is kedvet kapott ahhoz, hogy egy világsztárral villantson.


  • A stúdiófőnökök kivágnák Heath Ledger egyik jelenetét a The Dark Knightból, szellőztette meg a pletykát több moziblog. Az ok: a tesztvetítéseken közönséget megviselte a látvány, és ez a stúdió vezetőit is megrémítette, mert nem akarják elijeszteni a közönséget a filmtől. A nemrég elhunyt színész, aki Jokert játssza, állítólag egy hullazsákban fekve tetteti halottnak magát a jelenetben. (via Joblo)
  • Daniel Craig egy sárga busz tetején pattogott a következő James-Bond-film olaszországi forgatásán, amit egy lesifotósnak sikerült megörökítenie. A brit színészt az akció közben kötél biztosította, még több fotót itt találtok. Bond a Casino Royale folytatásában azt a szervezetet akarja felkutatni, akik a szerelmét zsarolták. Így jut el Camille-hoz is, akit Olga Kurylenko játszik. (IESB.net)

  • Jason Reitmannak is felajánlották a készülő Justice League-mozi rendezését, de a Juno és a Köszönjük, hogy rágyújtott rendezője ezt visszautasította. „Egy olyan filmet kellett volna leforgatnom, ami nem olyan jó, mint az X-men – mondta. – A forgatókönyv különben rendben van, de sokkal többet nem mondhatok róla, mert alá kellett írnom egy szerződést, és egy olyan kémpapíron küldték el nekem, amit nem lehet fénymásolni.” (via Slashfilm)