Gyorshírek: Keanu Reeves is magyar vizet reklámoz?

2008.04.11. 10:45
  • Információink szerint Keanu Reeves Magyarországra jön jövő hét pénteken, hogy egy ásványvíz reklámjában szerepeljen. Nemrég Christopher Lambert forgatott nálunk Visegrádi-reklámot, aztán Luis Figo adta az arcát a Szentkirályihoz, úgyhogy az is lehet, hogy egy harmadik márka is kedvet kapott ahhoz, hogy egy világsztárral villantson.


  • A stúdiófőnökök kivágnák Heath Ledger egyik jelenetét a The Dark Knightból, szellőztette meg a pletykát több moziblog. Az ok: a tesztvetítéseken közönséget megviselte a látvány, és ez a stúdió vezetőit is megrémítette, mert nem akarják elijeszteni a közönséget a filmtől. A nemrég elhunyt színész, aki Jokert játssza, állítólag egy hullazsákban fekve tetteti halottnak magát a jelenetben. (via Joblo)
  • Daniel Craig egy sárga busz tetején pattogott a következő James-Bond-film olaszországi forgatásán, amit egy lesifotósnak sikerült megörökítenie. A brit színészt az akció közben kötél biztosította, még több fotót itt találtok. Bond a Casino Royale folytatásában azt a szervezetet akarja felkutatni, akik a szerelmét zsarolták. Így jut el Camille-hoz is, akit Olga Kurylenko játszik. (IESB.net)

  • Jason Reitmannak is felajánlották a készülő Justice League-mozi rendezését, de a Juno és a Köszönjük, hogy rágyújtott rendezője ezt visszautasította. „Egy olyan filmet kellett volna leforgatnom, ami nem olyan jó, mint az X-men – mondta. – A forgatókönyv különben rendben van, de sokkal többet nem mondhatok róla, mert alá kellett írnom egy szerződést, és egy olyan kémpapíron küldték el nekem, amit nem lehet fénymásolni.” (via Slashfilm)