Gyorshírek: Horror remake nyomta le Keanu Reevest

2008.04.14. 08:03
  • 22,7 millió dollárral az 1980-as Prom Night remake-je ugrott az élre a hétvégi bevételi toplistán. Második Keanu Reeves zsarufilmje, a Street Kings 12 millióval. A harmadik helyen álló 21 című dráma 11 milliót kaszált a hétvégén (így már 62,3 milliónál tart). Horton, a virágban lakó törpemakikkal társalgó elefánt 6 millióval ezúttal csak a hatodik, de március 3 óta már 140 millió dolláros bevételt termelt. (via imdbpro)
  • Tányérsapkás, vörös dominának öltöztetik Scarlett Johanssont Frank Miller The Spirit című képregényadaptációjában, derül ki az első hivatalos fotókból. A színésznő alakítja Silken Flosst, a noir-okból kihagyhatatlan végzet asszonyát, Dr. Octopus (Samuel L. jackson) személyi titkárnőjét, aki csábos pillantásokkal és levetett harisnyával próbálja behálózni a saját halálát megrendező bűnüldözőt (Gabriel Macht). Will Eisner képregénysorozata alapján készülő, zöld háttér előtt felvett The Spirit lesz Frank Miller első önálló rendezése, a végeredmény 2009 január 16-án kerül a mozikba. (via cinemablend)

  • Daniel Craig a hétvégére otthagyta a Quantum of Solace forgatását, hogy a vakuk kerszttüzében kiosszon pár autogramot a Flashbacks of a Fool londoni díszbemutatóján. A kisköltségvetésű filmet Craig egyik régi barátja, Baillie Walsh írta és rendezte: egy kiégett hollywoodi sztár, Joe Scott (Craig) barátja temetésén felidézi a tinédzseréveit (fiatalkori énjét Harry Eden alakítja). "A film azokra a sorsfordító pillanatokra fókuszál, amiket mindannyian átéltünk fiatalkorunkban, mikor önmagunkat kerestük. Baillie nagyon eltalálta ezt a hangulatot" - nyilatkozta a 007-es, majd hozzátette: "Nemrég múltam 40, de még mindig tinédzsernek érzem magam, és remélem, még sokáig az maradok." (via npr.org)


    Daniel Craig és barátnője, Satsuki Mitchell producer
  • Gisele Bündchen lehet az Austin Powers 4 női főszereplője a szőrös szuperkém oldalán, bár magáról a filmről még nem sok konkrétumot tudni. Mike Myers korábban önálló Dr. Genya filmet is szeretett volna, nem csak a kéfilmparódia-folytatást. (via cinemablend)
  • Vasárnap megszületett Cate Blanchett harmadik fia, Ignatius Martin Upton. 3,6 kilogrammal jött a világra, Sydneyben. Az apa Andrew Upton, drámaíró. Ő és Blanchett 1997-ben házasodtak össze, korábban két fiuk született: a hatéves Dashiell, és a hároméves Roman. (MTI)