Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Horror remake nyomta le Keanu Reevest

2008.04.14. 08:03
  • 22,7 millió dollárral az 1980-as Prom Night remake-je ugrott az élre a hétvégi bevételi toplistán. Második Keanu Reeves zsarufilmje, a Street Kings 12 millióval. A harmadik helyen álló 21 című dráma 11 milliót kaszált a hétvégén (így már 62,3 milliónál tart). Horton, a virágban lakó törpemakikkal társalgó elefánt 6 millióval ezúttal csak a hatodik, de március 3 óta már 140 millió dolláros bevételt termelt. (via imdbpro)
  • Tányérsapkás, vörös dominának öltöztetik Scarlett Johanssont Frank Miller The Spirit című képregényadaptációjában, derül ki az első hivatalos fotókból. A színésznő alakítja Silken Flosst, a noir-okból kihagyhatatlan végzet asszonyát, Dr. Octopus (Samuel L. jackson) személyi titkárnőjét, aki csábos pillantásokkal és levetett harisnyával próbálja behálózni a saját halálát megrendező bűnüldözőt (Gabriel Macht). Will Eisner képregénysorozata alapján készülő, zöld háttér előtt felvett The Spirit lesz Frank Miller első önálló rendezése, a végeredmény 2009 január 16-án kerül a mozikba. (via cinemablend)

  • Daniel Craig a hétvégére otthagyta a Quantum of Solace forgatását, hogy a vakuk kerszttüzében kiosszon pár autogramot a Flashbacks of a Fool londoni díszbemutatóján. A kisköltségvetésű filmet Craig egyik régi barátja, Baillie Walsh írta és rendezte: egy kiégett hollywoodi sztár, Joe Scott (Craig) barátja temetésén felidézi a tinédzseréveit (fiatalkori énjét Harry Eden alakítja). "A film azokra a sorsfordító pillanatokra fókuszál, amiket mindannyian átéltünk fiatalkorunkban, mikor önmagunkat kerestük. Baillie nagyon eltalálta ezt a hangulatot" - nyilatkozta a 007-es, majd hozzátette: "Nemrég múltam 40, de még mindig tinédzsernek érzem magam, és remélem, még sokáig az maradok." (via npr.org)


    Daniel Craig és barátnője, Satsuki Mitchell producer
  • Gisele Bündchen lehet az Austin Powers 4 női főszereplője a szőrös szuperkém oldalán, bár magáról a filmről még nem sok konkrétumot tudni. Mike Myers korábban önálló Dr. Genya filmet is szeretett volna, nem csak a kéfilmparódia-folytatást. (via cinemablend)
  • Vasárnap megszületett Cate Blanchett harmadik fia, Ignatius Martin Upton. 3,6 kilogrammal jött a világra, Sydneyben. Az apa Andrew Upton, drámaíró. Ő és Blanchett 1997-ben házasodtak össze, korábban két fiuk született: a hatéves Dashiell, és a hároméves Roman. (MTI)