Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Gyorshírek: Spielberg 3D-s Páncélba zárt szellemet akar

2008.04.15. 10:06
  • Chris Tucker és Jackie Chan újból összeáll, de szerencsére nem a Csúcsformában 4 miatt. Csak annyit árultak el, hogy közös filmjük „valami új” lesz, és most keresik hozzá a forgatókönyvírót. A Csúcsformában első része 245 milliós bevételt termelt a készítőknek, a második rész  329 milliót, a kritikusaink szerint leggyengébb Csúcsformában 3 viszont csak 169 milliót, így nem csoda, ha nem készült azonnal folytatás. (via moviesblog.mtv)
Párosban a városban - Klikk a többi képre!

  • Steven Spielberg 3D-s, élőszereplős filmet akar forgatni a Páncélba zárt szellem című animéből, így most a DreamWorks elkezdett lobbizni a japánoknál a jogokért. A Ghost in the Shell 2-t Spielberg cége forgalmazta dvd-n az Egyesült Államokban, nem véletlenül: "A Páncélba zárt szellem az egyik kedvenc történetem" - nyilatkozta Spielberg, akinek az Universallal és a Sonyval kell megvívnia a filmes jogokért. (via Variety)