Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hat új Vasember videó került ki a netre

2008.04.15. 14:08


"Pókember, Vasember és Batman képregényeken nőttem fel" - vallja be Robert Downey Jr azon a videón, amin a stáb a Vasember páncélokat mutatja be. "Az első változat volt a jelmeztervezők kedvence - meséli a színész - mert ott nem kellett törődniük a letisztult dizájnnal, rárakhattak minden lomot." Ezt a páncélt Tony Stark a terroristák fogságában hegeszti össze rakétaalkatrészekvől, aztán meglóg vele. A második már egy sugárhajtású tesztruha (Robert Downey Jr ebben zuhan rá egy Shelby Cobra 427-esre) a harmadik pedig ennek a végleges változata, piros és arany festéssel.

A rendező, Jon Favreau azért tartotta érdekesnek Vasember figuráját, mivel neki nincsenek veleszületett képességei, mint Supermannek, így az emberfeletti erőről magának kell gondoskodnia. A filmben rajta és a színészen kívül megszólal még Shane Mahan, a páncélok egyik tervezője, és Stan Winston speciális effektekért felelős szakember. A többi videó exkluzív jelenet a filmből: megnézhetjük hogyan öltözik be Tony Stark Vasembernek, hogyan gyorsulja le rakétacsizmával a vadászgépeket, és milyen dumával szédíti a csajokat (Leslie Bibbet és Gwyneth Paltrow-t). Rajongóknak jó hír: nálunk már a május 2-i amerikai premier előtt két nappal, április 30-ától látható lesz a film. Aki még nem látta a film trailereit, itt és itt bepótolhatja. (via slashfilm)