Erzsébet
1 °C
4 °C

Hírek: Hugh Jackman kalapban és ostorral is macsó

2008.04.18. 12:25
  • Halle Berry producere és főszereplője lesz a Frankie and Alice című pszicho-thrillernek, amiben egy tudathasadásos nőt alakít. A sztori érdekessége, hogy a főhősnőben lakó másik személyiség egy rasszista, fehér lány. A filmet a torontói székhelyű Access Motion Pictures készíti majd, de forgatási időpont még nincs kitűzve. Halle Berry korábban már játszott őrültet a Gothikában is, reméljük, ez a filmje jobb lesz annál. (via Variety)
  • Új képek kerültek fel a netre az Australia forgatásáról: Hugh Jackman bőrkabátban, kalappal és ostorral lovagol, pont mint Indiana Jones az Utolsó kereszteslovagban. A történet a második világháború idején játszódik, az X-men Farkasa ezúttal békés marhapásztor, aki bekeményít, mikor a japánok elkezdik bombázni Darwin városát. A filmet Baz Luhrmann rendezi saját forgatókönyve alapján (ez a módszer már bevált a Romeo+Juliet és a Moulin Rouge idején is). Szerepel benne a Jackmanhoz hasonlóan ausztrál Nicole Kidman, és David Wenham is, aki a Gyűrűk urában Faramirt, a 300-ban pedig az egyetlen túlélő spártait alakította. Az IMDb szerint az Australia egy háborús- és western-elemeket felvonultató kalandfilm, úgyhogy már nagyon várjuk a novemberi bemutatót. Ausztrál bennszülöttekért és naplementés csókjelenetekért klikk ide! (via slashfilm)

  • Josh Hartnett a 30 Days of Night című vámpírtrancsírozás után újabb véresen brutális filmben, az I Come with the Rain szerepel. Anh Hung Tran zsarudrámája egy volt Los Angeles-i rendőrről (Hartnett) szól, aki Hongkongban üldöz egy sorozatgyilkost, de közben ő is megzakkan, és gumiszobában köt ki. Az ázsiai akciófilmekre jellemzően az I Come with the Rain is tele lesz autós üldözéssel, lövöldözéssel, csöcsökkel és vérrel. Premieridőpont még nincs, csak egy zúzós trailer, de az épp elég. (via cinemablend)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?