Hírek: Hugh Jackman kalapban és ostorral is macsó

2008.04.18. 12:25
  • Halle Berry producere és főszereplője lesz a Frankie and Alice című pszicho-thrillernek, amiben egy tudathasadásos nőt alakít. A sztori érdekessége, hogy a főhősnőben lakó másik személyiség egy rasszista, fehér lány. A filmet a torontói székhelyű Access Motion Pictures készíti majd, de forgatási időpont még nincs kitűzve. Halle Berry korábban már játszott őrültet a Gothikában is, reméljük, ez a filmje jobb lesz annál. (via Variety)
  • Új képek kerültek fel a netre az Australia forgatásáról: Hugh Jackman bőrkabátban, kalappal és ostorral lovagol, pont mint Indiana Jones az Utolsó kereszteslovagban. A történet a második világháború idején játszódik, az X-men Farkasa ezúttal békés marhapásztor, aki bekeményít, mikor a japánok elkezdik bombázni Darwin városát. A filmet Baz Luhrmann rendezi saját forgatókönyve alapján (ez a módszer már bevált a Romeo+Juliet és a Moulin Rouge idején is). Szerepel benne a Jackmanhoz hasonlóan ausztrál Nicole Kidman, és David Wenham is, aki a Gyűrűk urában Faramirt, a 300-ban pedig az egyetlen túlélő spártait alakította. Az IMDb szerint az Australia egy háborús- és western-elemeket felvonultató kalandfilm, úgyhogy már nagyon várjuk a novemberi bemutatót. Ausztrál bennszülöttekért és naplementés csókjelenetekért klikk ide! (via slashfilm)

  • Josh Hartnett a 30 Days of Night című vámpírtrancsírozás után újabb véresen brutális filmben, az I Come with the Rain szerepel. Anh Hung Tran zsarudrámája egy volt Los Angeles-i rendőrről (Hartnett) szól, aki Hongkongban üldöz egy sorozatgyilkost, de közben ő is megzakkan, és gumiszobában köt ki. Az ázsiai akciófilmekre jellemzően az I Come with the Rain is tele lesz autós üldözéssel, lövöldözéssel, csöcsökkel és vérrel. Premieridőpont még nincs, csak egy zúzós trailer, de az épp elég. (via cinemablend)