Hírek: Tóba borult James Bond autója

2008.04.21. 11:34
  • James Bond autója, a 250 ezer dollár értékű Aston Martin DBS teljesen összetört, miután a Quantum of Solace olaszországi forgatásán a kaszkadőr beborította a Garda-tóba. A kaszkadőr a forgatásra vitte az autót, és nagyon sietett, mert a korlátot áttörve zuhant a tóba. A stábnak ebből az Aston MArtinból nem állt több a rendelkezésére a helyszínen, most jöhet a szupertehetséges kellékes megoldani a helyzetet. A BBC videóján megnézheti, hogyan halásszák ki a tóból. (via cinematical)
  • Három dokumentumfilmet is bemutatnak Cannes-ban: Emir Kusturica az argentín futballistenről, Maradonáról készített filmjét, Marina Zenovich Roman Polanskiról készített filmjét, illetve a nehézsúlyú bokszbajnokról, Mike Tysonról készített dokumentumfilmet. A fesztivál május 14-25 között kerül megrendezésre. (via Yahoo)
  • Tudják, ki az IMDb legnagyobb sztárja jelenleg? Taylor Lautner, aki a jelenleg 14. legkeresettebb filmben, a Twilightban szerepel. Ez a számunkra is ismeretlen film Az Indiana Jones legújabb részét, a Szex és New Yorkot és az Incredible Hulkot is megelőzi. Még különösebb, hogy a film 18 szereplője mindegyike megtalálható a 30 legkeresettebb színész között, ráadásul egy kis stúdió készíti. A kattintásokkal operál a gyártó? Mert meglepő, az tény. A Stephenie Meyer író Twilight című könyve az első a tini vámpír regénysorozatból, ami az új Harry Potter lehet. A mormon Meyer állandóan otthon van, és soha nem néz horrorfilmeket és nem olvasta Bram Soker Drakuláját. A filmet Catherine Hardwicke rendezi: a 17 éves Isabella Washingotnba költözik apjával, ahol különös osztálytársai lesznek. Például egyikük egy 100 éves vámpír, akibe szerelmes is lesz. (via Slashfilm)